MasterChef Pamukkale Dış Oyununu Kim Kazandı? Dokunulmazlık Kim Aldı, Eleme Adayı Kim Oldu?

tv8 yarışması MasterChef Denizli dış oyunu ile ekrana geliyor. 25 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyunu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde oynanıyor. Kalan 10 yarışmacının kıran kırana yarıştığı yeni bölümde Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da konuk olacak. Denizli'nin yöresel yemeklerinin yapıldığı MasterChef'te eleme adayı kim olacak?

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan MasterChef Türkiye 2022'de bu akşam dokunulmazlık heyecanı bir kez daha yaşanacak. Denizli'de yapılacak MasterChef yeni bölümde dokunulmazlık için yarışacaklar aynı zamanda eleme potasına girmemek için kıran kırana mücadele edecekler.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef 25 Kasım Denizli dış oyunuyla izleyicinin karşısına çıkacak. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı Fatma Nur ve Gamze oldu. Yeni bölümde ise bir başka yarışmacı eleme potasına girecek. 

MASTERCHEF DENİZLİ DIŞ OYUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı ve Mavi takımın yarışacağı yeni bölümde Denizli'nin yöresel yemekleri şef adayları tarafından yapılacak. Denizli'nin tarihinin de anlatıldığı MasterChef yeni bölümde Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da mikrofon alacak.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, MasterChef üyelerine özel kılıç ve kitap hediye etti.

MasterChef 25 Kasım Eleme adayı da yapılacak oyun sonrası belli olacak.

Bu akşam ki dokunulmazlık ödülünü kazanan kırmızı takım oldu ve haftayı 3-0 kazanan takım oldu.

Bu akşam dokunulmazlığı kaybeden mavi takım arasında bireysel dokunulmazlık oynandı ve kazanan isim Kıvanç oldu.

Bu akşam eleme postasına giren isim ise Burak oldu.

MasterChef Pamukkale Dış Oyununu Kim Kazandı? Dokunulmazlık Kim Aldı, Eleme Adayı Kim Oldu? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.