MasterChef Otlu Mücver nasıl yapılır? En Kolay Otlu Mücver tarifi ve malzemeleri...

Otlu Mücver tarifi merak ediliyor. MasterChef takım oyununda bu akşam yapılacak olan Otlu Mücver, programın takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Soğuk başlangıç yemeği için ideal olan Otlu mücver tarifi ve malzemeleri haberimizde.

MasterChef Otlu Mücver tarifi için araştırmalar hızlandı. TV 8 ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan MasterChef'te soğuk başlangıç yemekleri kalan yarışmacılar arasında yapılacak.

MASTERCHEF OTLU MÜCVER NASIL YAPILIR?

Otlu Mücver nasıl yapılır tarifi ve malzemeleri nelerdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef yarışmasında Mavi takım kaptanı Barbaros Yoloğlu'nun seçtiği yemekler arasında yer alan Otlu Mücver nasıl yapılır sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Otlu Mücver nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri nelerdir?

OTLU MÜCVER MALZEMELERİ

200'er gram arapsaçı (rezene), hindiba ve ebegümeci
8'er dal maydanoz, dereotu ve nane
3 dal fesleğen, 3-4 dal taze soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan, 3 diş sarımsak
1 adet yumurta, 2 çorba kaşığı un
1 paket bayat tost ekmeği
Tuz, karabiber
Servis için: Süzme yoğurt, kırmızı biber
Kızartmak için: Sıvı yağ

Otlu Mücver tarifi ve malzemeleri | Otlu Mücver nasıl yapılır? İşte adım adım yapılışı...

OTLU MÜCVER YAPILIŞI

Zeytinyağını bir tavaya alıp yemeklik doğranmış soğan ve ince kıyılmış sarımsağı rengi dönene dek kavurun. Daha sonra geniş bir kaba aktarın. Tüm otları ve taze soğanı ince kıyıp soğana katın. Üzerine yumurta, un, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırın. Hazırladığınız harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlak ve yassı şekil verin. Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip, rondodan geçirin. Daha sonra süzgeçten geçirerek eleyin. Hazırladığınız mücverleri, elekten geçirdiğiniz ekmeğe bulayın. Kızgın yağda önlü arkalı kızartın. Süzme yoğurt ve kıyılmış biber eşliğinde servis edin.

MasterChef Otlu Mücver nasıl yapılır? En Kolay Otlu Mücver tarifi ve malzemeleri... ile ilgili etiketler MasterChef otlu mücver nasıl yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.