MasterChef Ödül Oyunu Kim Kazandı? 23 Ekim MasterChef 50 BİN TL Ödülü Alan Hangi Yarışmacı Oldu?

MasterChef son bölümde ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takım arasında yapılan ödül oyununda 50 bin TL'lik ödülü hangi yarışmacı aldı merak ediliyor.

Ekranların heyecan dolu yarışması MasterChef 2022'de kırmızı ve mavi takımlar arasında ödül oyunu oynandı. Jüri üyeleri yarışmacılardan et döner yapmalarını istedi. Pilav üstü döner, tombil ekmek arası döner ve iskender gibi döner çeşitleri menüde vardı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki mücadeleri kırmızı takım kazandı.

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

MasterChef'te ödül oyununun ilk ayağını kazanan Kırmızı takım kendi arasında 50 bin TL'nin kazananı olabilmek için mücadele etti. Şefler Kırmızı takımdan Tekirdağ'a özgü yöresel bir tatlı olan Hayrabolu Tatlısı yapmalarını istedi. Tüm yarışmacılar Hayrabolu Tatlısını çıkarmayı başarmış olsa da bazı isimlerin tatlılarının şerbeti hiç çekmemiş olması şeflerin eleştirisine maruz kalınmasına neden oldu.

50 BİN TL'LİK BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLAN YARIŞMACI KİM OLDU?

Şefler yaptığı tadımların ardından değerlendirmeye alabilecekleri sadece iki tabak olduğunu ifade etti. Bu isimlerden ilki Barış olurken ikinci isim Metin oldu. İki isim arasından en başarılı tabağı yapan isim Barış oldu.

MasterChef Ödül Oyunu Kim Kazandı? 23 Ekim MasterChef 50 BİN TL Ödülü Alan Hangi Yarışmacı Oldu? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.