Elendiğini öğrenince ateş püskürdü!

MasterChef Türkiye'de dün akşam yapılan elemeyle yarışmadan ayrılan Mustafa jüri üyelerine isyan etti.

 

MasterChef elemesinde Mustafa Aydın, Ekin, Yasin ve Alican ile elemeye çıkmıştı. Şefler 'yılan balığı şiş' yemeği pişirmelerini istedi. Elemede Ekin ve Yasin potadan ilk kurtulan isimler oldu. Mustafa ve Alican ise son ikiye kaldı. Mustafa elenmeyi hiç beklemiyordu. Haliyle ismi açıklanınca büyük şok yaşadı.

Alican henüz şeflerden yorumunu alıp kulise gönderilmeden önce Mustafa hemen patlama yaptı. Şefler, 'önce arkadaşınla vedalaş' diyerek Mustafa'nın hızını kesti. Mustafa Aydın bunun üzerine istemeyerek de olsa dönüp Alican ile vedalaştı. Sonrasında yaşananlar ise Masterchef'te bugüne kadar hiç yaşanmadı.

Masterchef'ten elenmeyi beklemeyen Mustafa, giderken şefleri bombaladı. Mustafa vedasında jüriye karşı şunları söyledi:

Beklemiyordum. Alican'ın tabağı benim tabağımdan iyi değildi. herşey eksikti. Bana 4 tane soğan söylediniz. Defne yaprağı da yoktu.


Üzgünüm keşke tabak yapamasaydım da gitseydim. Burda Alican'ın hiç bir şekilde tabağı benim tabağımın önüne geçemezdi. Burda görselliğe önem vermiyorsanız niye benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım, kimse beni tanımasaydı.

Mehmet Yalçınkaya'nın söylediklerine daha da bozulan Mustafa Aydın'dan şaşırtacak bir hareket daha geldi. Mehmet Şef'in konuşmasını tamamlamasını beklemeden önlüğünü çıkardı. Mustafa Aydın şeflerin şaşkın bakışları arasında öfkeli bir şekilde stüdyoyu terketti.

Şeflere veda etmeyip tavır koyan Mustafa, önlüğünü çıkarıp fırlattı, mikrofonu da masaya attı. TV8 jürisi elenen yarışmacıların diğer arkadaşları ile olan vedalarını yayınlardı. Mustafa'nın arkadaşlarına da veda etmeden hırsla çekimleri terkettiği ortaya çıktı.

Elendiğini öğrenince ateş püskürdü!

Elendiğini öğrenince ateş püskürdü! ile ilgili etiketler MasterChef TV8 eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.