Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti? Deli mi?

Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti? Murat Özdemir papağanın yaptığı işkence videosunu Instagram hesabından paylaştı. Gözaltına alınan Murat Özdemir serbest bırakıldı. Masterchef Murat'ın akıl hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Peki Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti? Detaylar haberimizde...

Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti? Yemekteyiz ve Masterchef yarışmalarıyla tanınan Murat Özdemir paylaştığı video ile büyük tepki topladı. Özdemir,papağanına işkence yaptığı videoyu Instagram hesabından yayınladı. Serbest bırakılan Özdemir'in akıl hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Peki Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti?

Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti? Deli mi?

Adını, 'Yemekteyiz' ve 'MasterChef' yarışmalarıyla duyuran Murat Özdemir, papağanına işkence yaptığı videoyu yayınlamasının ardından Türkiye'yi ayağa kaldırmış ve kısa süre sonra da gözaltına alınmıştı.

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Özdemir hakkında 5199 sayılı kanunun 14 ve 28 maddeleri gereği hayvana eziyetten idari yaptırım ve savcılığın izniyle akıl hastanesine sevkine karar verildi.

Özdemir, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti? Deli mi? - Resim : 2

"BAZI DETAYLAR VAR..."

Olayın peşini bırakmayacağını duyuran AHBAP genel başkanı olan şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından Özdemir'in sorgusunun bittiğini ve serbest bırakıldığını yazdı.

Paylaşımında "Bazı detaylar var az sonra paylaşacağım" diyen Levent, sonrasında Özdemir'in ruh sağlığının yerinde olmadığı için doktora sevk edildiğini açıkladı.

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu.

 

Masterchef Murat akli dengesini mi kaybetti? Deli mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.