Masterchef Kulüp Sandviç tarifi nedir? Nasıl yapılır? Malzemeleri neler?

Dünyaca ünlü yarışma formatının Türkiye ayağı MasterChef Türkiye'de takım kaptanlığı yarışında Kulüp sandviç yapılması istendi. Masterchef Kulüp Sandviç tarifi nedir? Club Sandvich nasıl yapılır? Kulüp sandivüç malzemeleri nelerdir? Ayrıntılar haberde...

TV 8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de, takım kaptanlığı seçilirken yarışmacılar en iyi kulüp sandviçi yapmak için yarıştı. İzleyenler kulüp sandviçin nasıl yapıldığını merak etti. Masterchef Kulüp Sandviç tarifi nedir? Club Sandvich nasıl yapılır? Kulüp sandivüç malzemeleri nelerdir? Soruların yanıtları haberimizde bulunuyor.

Masterchef Kulüp Sandviç tarifi nedir? Nasıl yapılır? Malzemeleri neler?

MasterChef Türkiye'nin 8 Ekim tarihli programında, yarışmacılara takım kaptanlığı yarışmasında kulüp sandviç yapmaları söylendi. Programı izleyenler kulüp sandviçin tarifini ve malzemelerini merak etti. Oktay Usta'daki tarif şöyle:


Kulüp Sandviç Tarifi
MALZEMELERİ:
3 dilim kare tost ekmeği
Dilim kaşar peynir
Marul
Salam veya dana jambon
Domates
Salatalık
Mayonez
Krem peynir

Masterchef Kulüp Sandviç tarifi nedir? Nasıl yapılır? Malzemeleri neler? - Resim : 2

YAPILIŞI:
Öncelikle her zaman olduğu gibi malzemelerimizi hazırlayalım. Domateslerimizi incecik yuvarlak yuvarlak kesiyoruz. Mayonez ve krem peynirimizi bir kasede karıştırıyoruz. Salatalıklarımızı kabukları ile birlikte ince ince yuvarlak şekilde kesiyoruz. Marulumuzu sirkeli suda bekletiyoruz. Tost ekmeklerimizi çok yakmadan kızartıyoruz. Kabuk kısımlarını alıyoruz.

Bir dilimin üzerine mayonez ve peynirle hazırladığımız sosu sürüp, marulu yayıyoruz. Onun üzerine kaşar peyniri, jambon ya da salam, salatalı ve domateslerimizi sırayla dizip, bir tane daha ekmek alıp, peynirli karışımdan sürüyoruz ve peynirli karışım üste gelecek şekilde malzemelerin üzerine kapatıyoruz.

Bir sıra daha aynı şekilde malzemeleri dizdikten sonra yine bir dilim ekmeği en üste kapatıyoruz. Hazırladığımız sandviçimizi ortadan ikiye yatay olarak kesip, üçgen şekil elde ediyoruz.

Çok katlı olduğu için dağılabilir bu yüzden birkaç tane çöp şiş kırıp saplayabiliriz.

Masterchef Kulüp Sandviç tarifi nedir? Nasıl yapılır? Malzemeleri neler? - Resim : 3

MASTERCHEF TÜRKİYE
Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı.

Acun Ilıcalı, 9 sezon ve 170 bölümü geride bırakan MasterChef programının yapım haklarını satın aldı ve Türkiye'ye getirdi. MasterChef Türkiye, TV8'de yayınlanmaya başlayan MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

1 Eylül Cumartesi başlayan MasterChef Türkiye, yeni günü pazartesi ve salı günleri TV 8'de yayınlanıyor.

 

Masterchef Kulüp Sandviç tarifi nedir? Nasıl yapılır? Malzemeleri neler? ile ilgili etiketler kulüp sandviç tarifi nasıl yapılır? malzemeleri neler masterchef türkiye club sandvich
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.