MasterChef kim kazandı 4 Ağustos? MasterChef'te ana kadroya giren 4. isim kim oldu? MasterChef 2022 yarışmacıları

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında final heyecanı yaşanıyor. Ana kadro için kıran kırana performans sergileyen 16 isim arasından ilk 3 finalist belli oldu. MasterChef'te 4. yarışmacı için adaylar tezgah başına geçti. Peki, 4 Ağustos MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

TV8'de MasterChef Türkiye heyecanı yaşanıyor. Ana kadroda yer alabilemek için lezzet yarışı hız kesmeden sürüyor. Yarışmada ilk üç geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. İlk gruptan ana kadroya çıkmak için son iki oyun kaldı. İşte, Masterchef'te ana kadroya giren 4. isim...

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Lezzet mücadelesinin yaşandığı MasterChef Türkiye'de 4. finalist için yarışmacı adayları tezgah başına geçti. İlk etapta istenen yemek Çin pilavı oldu. Oyunun ardından 7 isim ikinci oyuna geçmeye hak kazandı. Yemeği en iyi yapan Ege, Çağatay, Şeyma, Melih, Mesut, Tolga, Yaren yaratıcılık turunda yarıştı.

İkinci aşamada MasterChef jürisi adaylardan avakado ile yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi. Henüz dördüncü isim belli olmadı.

MASTERCHEF 2022 YARIŞMACILARI

Gerçekleştirilen oyunların ardından sezonun ilk üç yarışmacısı belli oldu. Bu isimler: Metin, Gamze ve Onur.

MasterChef kim kazandı 4 Ağustos? MasterChef'te ana kadroya giren 4. isim kim oldu? MasterChef 2022 yarışmacıları ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.