MasterChef Kim Elendi? 11 Aralık MasterChef Kim Gitti? Büşra, Kıvanç, Ayaz, Burak...

MasterChef yarışmasında elenen isim belli oluyor. Hız kesmeden devam eden yarışmada bir yarışmacı daha MasterChef şampiyonu olma hayallerine veda ediyor. Dört ismin eleme potasına girdiği MasterChef'te 11 Aralık kim elendi?

tv8'de lezzet macerası devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana mücadele sonrası 4 yarışmacı eleme potasına girdi. 11 Aralık Pazar akşamı oynanan iki aşamalı oyun sonrası MasteChef'ten elenen isim belli oluyor.

11 ARALIK MASTERCHEF ELENEN İSİM KİM OLDU?

MasterChef eleme adayları arasında Kıvanç, Büşra, Ayaz, Burak Kaya yer alıyor. Bu akşam oynanacak iki aşamalı oyun sonrası MasterChef'ten elenen isim belli olacak.

MasterChefte kim elendi 11 Aralık MasterChefe veda eden isim Büşra mı, Ayaz mı, Kıvanç mı, Burak mı

MasterChef elenen isim oynanan 2. Eleme oyunu sonrasında Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından açıklandı. İlk ve 2. aşama sonucunda toplamda 28 puanla en az puanı elde eden yarışmacı BÜŞRA oldu ve bu hafta MasterChef'e veda etti.

MasterChef Kim Elendi? 11 Aralık MasterChef Kim Gitti? Büşra, Kıvanç, Ayaz, Burak... ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.