MasterChef Kerem Kimdir? Kerem Giritlioğlu Yarışmadan Sonra Ne İş Yapıyor?

TV8 yarışması MasterChef Türkiye 2022'de eski yarışmacılar stüdyoya gelmeye devam ediyor. 17 Kasım Perşembe akşamı MasterChef Kerem Giritlioğlu ziyaret edecek. 2018 MasterChef'te ikinci olan Kerem Giritlioğlu yarışmadan sonra ne iş yapmaya başladı?

MasterChef Kerem Giritlioğlu 2018 yılında katıldığı yarışmadan ikincilikle ayrılmıştı. Bulunduğu sezonda en dikkat çeken yarışmacılardan olan Azerbaycan kökenli Kerem Giritlioğlu hakkında araştırma yaptık.

MasterChef Kerem Kimdir? Kerem Giritlioğlu Yarışmadan Sonra Ne İş Yapıyor?

MASTERCHEF KEREM KİMDİR?

Katılığı MasterChef 2018 sezonunda ikinci olan Kerem Giritlioğlu Azerbaycan vatandaşıdır. 1992 doğumlu olan Kerem, yurtdışında aşçılık eğitimi gördü. 2015-2016 yıllarında Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık okulundan sertifika almış ve Türkiye’de birçok restoran ve otelde görev almıştır. Mutfak çalışmalarına devam ediyor.

MasterChef Kerem Kimdir? Kerem Giritlioğlu Yarışmadan Sonra Ne İş Yapıyor? ile ilgili etiketler MasterChef Kerem MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.