MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı babasına çekmiş! Mehmet Şef eleştirilince tepesi attı!

MasterChef Türkiye 2021'in sempatik ama bir o kadar agresif jüri üyesi Mehmet Yalçınlaya'nın kızından babasını eleştirenlere olay bir yorum geldi. Sude Yalçınkaya, agresiflikte babasını aratmadı. Sosyal medyadan Mehmet Şefi eleştirenlere olay yorum yaptı.

tv8'in en çok izlenen yarışması MasterCheh Türkiye 2021'in en sert ve agresif jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Kızı Sude Yalçınkaya ile olan ilişkisi sık sık gündeme gelen ünlü şefe yapılan yorumlar bazen çok sert olabiliyor. Son olarak sosyal medyada şefi eleştirenler çizmeyi aşınca Sude Yalçınkaya'nın tepesi attı. Babasına sert sözler söyleyen takipçisine olay bir yorum yaptı.

4 sezondur devam eden yarışmada zaman zaman sert ama bir o kadar babacan tavırlarıyla izleyicinin de gönlünü kazanan Mehmet Yalçınkaya, özel hayatında ise tam bir kız babası olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Kızına düşkünlüğü ile bilinen ünlü şef, sık sık kızı ile pozlar veriyor.

Babasının kopyası! Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya adeta büyüledi

Sude Yalçınkaya, babası ile birlikte en son bir makarna markası için kamera karşısına geçti. Aynı zamanda fenomen olan Sude Yalçınkaya, kanalında babasına ait içeriklere de yer veriyor. "Kızların ilk aşkları babaları oluyor. Ben bunu yaşayarak öğrendim. Her şeyin ilkini onunla yaşadım. İlk akşam yemeğini onunla yedi. İlk kez gece dışarı onunla çıktım" notuyla babasının doğum gününü kutlayan Sude Yalçınkaya bu kez sert çıktı.

Sude YALÇINKAYA - YouTube

Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Sude Yalçınkaya'ya gelen yorum çıldırttı. "Baban yarışmacılara ne kadar sert davranıyor ama sana toz kondurmuyor" yorumuna sinirlendi.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude bikinili paylaştı babası bakın  ne yazdı - Internet Haber

Olaya sonradan katılan bir başka takipçi ise ''Sude onun kızı ve doğal olarak onu herkesle bir kefeye koyacak değil! Yarışmacılara da sert davrandığı falan yok, gayet babacan davranıyor. Bazen yarışmacılar başarılı olsunlar ve hırsları artsın diye öyle katı davranıyor'' yorumunu yaptı.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı babasına çekmiş! Mehmet Şef eleştirilince tepesi attı! ile ilgili etiketler MasterChef mehmet yalçınkaya Sude Yalçınkaya mehmet şef
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.