MasterChef jürisi estetik yaptırdı! Şefin açıklaması kimseyi tatmin etmedi! İşte yeni hali

tv8 MasterChef'in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmanın son bölümündeki görüntüsü tartışma yaratmıştı. Peki Mehmet Yalçınkaya estetik mi yaptırdı? İşte yeni hali...

MasterChef Mehmet Yalçınkaya estetik yaptırdı! Şefin açıklaması kimseyi tatmin etmedi! İşte yeni hali... MasterChef Türkiye 2021'in en agresif ancak en sempatik jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, yarışmadaki performansı kadar özek hayatıyla da gündeme geliyor. Ancak Mehmet şefin son hali takipçilerinin dikkatini çekti.

MEHMET ŞEF ESTETİK Mİ YAPTIRDI?

Yarışmanın son bölümünde Mehmet Yalçınkaya'nın dudaklarının şişliği dikkat çekerken bir sosyal medya kullanıcısı bu durumu hesabından paylaştı. Mehmet Şefin dudak dolgusu yaptırdığını iddia edince ünlü şeften bir açıklama geldi.

Yarışmadaki tavırları ile belki de en korkulan jüri üyesi olan Mehmet Şef, estetik yaptırdığı iddiasına sosyal medyadan cevap verdi. Ünlü şef yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar alerjim var bir ürüne. Yapmayın lütfen!" ifadelerini kullandı.

MasterChef jürisi estetik yaptırdı! Şefin açıklaması kimseyi tatmin etmedi! İşte yeni hali ile ilgili etiketler MasterChef mehmet şef mehmet yalçınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.