MasterChef jürileri yemek yapmak istedikleri ünlüleri açıkladı! Mehmet Yalçınkaya'nın cevabı olay oldu

MasterChef jürileri yemek yapmak istedikleri ünlüleri açıkladı! Mehmet Yalçınkaya'nın cevabı olay oldu! Bu akşam TV8 ekranında yeni sezona merhaba diyecek olan popüler yemek yarışması MasterChef'te jürilik yapan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yemek yapmak istedikleri ünlüleri açıkladı. Cevaplar ise şaşkınlık yarattı.

MasterChef jürileri yemek yapmak istedikleri ünlüleri açıkladı! Mehmet Yalçınkaya'nın cevabı olay oldu!

Yeni sezon için tüm hazırlıkları tamamlayan MasterChef ekibi için artık geri sayım başladı. Bu akşam ilk bölümü ile TV8'de ekrana gelecek olan yemek yarışmasında jüriler yine aynı kaldı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yapacağı MasterChef 2021 öncesi şeflerin röportajı şaşkınlık yarattı.

Daha doğrusu röportajade birbirinden ilginç cevaplar veren MasterChef jürilerinin en merak uyandıran cevabı ise şeflerin yemek yapmak istedikleri ünlüler oldu.

Pek çok yemek yarışması yapıldı, yapılıyor. Hiçbirinde şefler bu kadar, sizin gibi star olamadı. Bunu nasıl sağladınız?


SOMER SİVRİOĞLU: MasterChef Avustralya’da 10 sene önce bile reyting rekorları kırardı. Marka değeri çok yüksek, Şampiyonlar Ligi gibi... Bunun etkisi büyük.
MEHMET YALÇINKAYA: Somer’e katılıyorum ama biz halka da çok dokunduk. Bizi sevdiler. Bu ilgiyi özellikle Anadolu’ya gittiğimizde anlıyoruz. Mesela sabah 10.30’da çekimimiz var; 7.30’da o mekânın kapısının önünde bizi görmek isteyen 15 bin kişi oluyor.

Şefler seksi midir?

En sevmedikleri şeyi duyan şok oldu! Masterchef Danilo Zanna Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu itiraf etti
MEHMET YALÇINKAYA: Bilemeyeceğim. Saz çalan adamın sahneye çıktığında nasıl bir karizması varsa mutfak da öyle bir yer bence.

SOMER SİVRİOĞLU: Düşün, ilk randevu... “Bana gel, sana yemek yapayım” demekten daha seksi bir şey olabilir mi? Bu arkadaşlar o konularda pek konuşamıyor ama...

MEHMET YALÇINKAYA: Ben en çok kızıma yemek yapmayı seviyorum.

En sevmedikleri şeyi duyan şok oldu! Masterchef Danilo Zanna Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu itiraf etti

Kime yemek pişirmek isterdiniz?


SOMER SİVRİOĞLU: Alex de Souza’ya çok hayranım, ona yemek pişirmek isterdim.

DANİLO ZANNA: Senelerdir üçümüz birlikteyiz ama ikinize yemek yapmadım. Program bitiyor; Somer hemen kaçıyor, Mehmet yeni bir işe girişiyor. Size pişirmek isterdim.

MEHMET YALÇINKAYA: Monica Bellucci’ye yemek yapmak isterdim. Getirebilirsen, ona yemek hazırlarım.

MasterChef jürileri yemek yapmak istedikleri ünlüleri açıkladı! Mehmet Yalçınkaya'nın cevabı olay oldu ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef 2021 masterchef jüri üyeleri danilo zanna somer sivrioğlu mehmet yalçınkya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.