MasterChef Junior 2020 Türkiye ne zaman başlayacak? MasterChef çocuk başvuru formu!

MasterChef junior Türkiye ne zaman başlayacak merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef şefi Somer şef, MasterChef Junior formatının başlayacağını duyurdu. Peki, çocuk şeflerin katılacağı MasterChef junior başvurusu nasıl yapılır?

MasterChef Junior Türkiye ne zaman başlayacak araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'de ekrana gelen yemek yarışması MasterChef, junior formatında devam edecek. Çocuk şeflerin katılacağı MasterChef Junior başvurusu nasıl yapılır?

MASTERCHEF JUNİOR TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

MasterChef Junior Ne Zaman Başlayacak? Yarışmanın başlama tarihi henüz tam olarak açıklanmadı. Fakat yakın bir zamanda başlaması bekleniyor. Başlama tarihi, yarışma hakkında açıklanacak olan gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. MasterChef Junior Yemek Yarışması Başvuru Şartları Neler? MasterChef Junior başvuruları için çocukların 9-13 yaşında olmaları gerekmektedir. MasterChef Junior yarışmasıyla ilgili henüz daha detaylı bilgiler açıklanmadı fakat başvuruda sorulacak sorular açıklandı.

MASTERCHEF JUNİOR BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

MasterChef Junior 2020 Türkiye ne zaman başlayacak? MasterChef çocuk başvuru formu! ile ilgili etiketler MasterChef junior
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.