MasterChef Hasan aldığı acı haberle yarışmadan çekildi! Milyonları hüngür hüngür ağlattı!

tv8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'de bir yarışmacı daha çekilme kararı aldı. Milyonlarca takipçisi olan MasterChef Hasan aldığı acı haber sonrası apar topar MasterChef'e veda etti. Acun Ilıcalı'nın da bu gidişe onay verdiği konuşuluyor.

Yarışmada hem sunduğu tabaklar hem de yakışıklılığı ile ön plana çıkan MasterChef Hasan birçok genç kızın rüyalarındaki erkek olmuştu. Karizmatik kişiliği ile diğer yarışmacıların da önüne geçen MasterChef Hasan aldığı acı haberle birlikte MasterChef 2021'e veda etti.

Elemelerin ilk turunda, "Geçen senede yarışmaya katılmış ancak alınmıştım. Annemin sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kaldım. Ancak şimdi onun hayallerini gerçekleştirmek için bburdayım" diyen MasterChef Hasan ikinci kez yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

MasterChef Türkiye 2021'de 10. ana yarışmacı Hasan Biltekin oldu! MasterChef  Hasan kimdir? - HaberMotto

MASTERCHEF HASAN ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI!

İddiaya göre ise Hasan Biltekin'in annesinin sağlık durumu ağırlaştı. Konuyla ilgili kendisi henüz bir açıklama yapmadı. Sosyal medyada da aktif olan Hasan Biltekin, geçtiğimiz sene sevgilisi Hülya'nın annesi nedeniyle yarışmadan alınmıştı.

MasterChef'te Üst Üste Kazandığı Dokunulmazlıklarla Şampiyonluk İddiasını  Gösteren Hasan Biltekin'i Tanıyalım!

MasterChef Hasan Biltekin milyonları ağlattı!

MasterChef'ten çekilme iddiaları sonrası kendisinde henüz bir açıklama gelmeyen Hasan, bu acı iddia karşısında bakalım ne diyecek? Birçok kişiye göre ise bunun Hasan'ın sevmeyenleri tarafından ortaya atıldığı iddia ediliyor. Siz MasterChef Hasan'ın ayrılığı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

 

MasterChef Hasan aldığı acı haberle yarışmadan çekildi! Milyonları hüngür hüngür ağlattı! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef hasan neden çekildi masterchef hasan biltekin MasterChef 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.