MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmacılarından Güzide Mertcan'ın lüks hayatı sosyal medyada çok konuşuldu. Konu hakkında suskunluğunu bozan Mertcan, eşinin robotik şirketi sahibi olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise bu kez Mertcan'ın başörtülü olması nedeniyle böyle haberlere konu olduğu iddia edilerek yeni bir tartışma başladı.

MasterChef’te başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Güzide Mertcan'ın geçtiğimiz günlerde 7 milyon TL’lik villası medyaya bomba gibi düşmüş, lüks içinde yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu.

31 yaşındaki Güzide Mertcan, sosyal medya hesabı Instagram'dan olay yaratan 7 milyon TL'lik villaya nasıl sahip olduğunu anlattı.

EŞİNİN ROBOTİK ŞİRKETİ VAR

 ‘Lüks içinde yaşıyor’ haberlerinden sonra çok sarsıldığını ve ailesiyle ilgili ortaya atılan bazı iddiaların doğru olmadığını anlatan Mertcan, eşinin  dünyanın sektöre yön veren robotik şirketlerinden birinin sahibi olduğunu belirtti.

MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu!

 Eşinin işi ile ilgili ''Şirketi %90 ihracat ile Türkiye'nin en önemli teknoloji ihracatçılarından biri.Sonuç olarak tüm dünyada takdir gören bu adamın; FETÖ'cülükle, yandaşlıkla, hak yemekle, haram yemekle, torpil yapmakla yaftalanmış olması beni son derece üzdü. Herhangi bir siyasi geçmişi yoktur. İnşaat sektöründe hiçbir zaman faaliyet göstermedik, kesin ve net...'' ifadelerini kullanan Mertcan, kendisi ve ablasının da ortak iş yaptığını belirtti.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Mertcan'ın bu açıklamalarından sonra sosyal medya kullanıcıları, yarışmacının başörtülü olması nedeniyle böyle haberlere konu edildiğini belirterek duruma tepki gösterdi.

'Tesettürlü' kelimesiyle tepkilerini dile getiren kullanıcılar, kısa sürede Twitter Türkiye gündeminde üst sıralara yükseldi.

MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu! - Resim : 2

 

"TESETTÜRLÜ İNSANLAR BU EVLERE SADECE TEMİZLİK YAPMAK İCİN GİREBİLSİN"

 Kullanıcılar tepkilerini, "Bunlar istiyor ki tesettürlü insanlar bu evlere sadece temizlik yapmak icin girebilsin" , "Tesettürlü oldun mu reva gördükleri şey hastanede ve ya okulda hademe olmak", "Tesettürlüler lüks hayat yaşayamazlar mı?" sözleri ile dile getirdi.

MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu! - Resim : 3

MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu! - Resim : 4

MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu! - Resim : 5

MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu! - Resim : 6

 

MasterChef Güzide'nin evi tartışma konusu oldu! ile ilgili etiketler MasterChef Twitter güzide mertcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.