MasterChef finalist kim oldu? 6 Kasım finale kalan isim?

MasterChef finalist kim oldu? MasterChef yarışmasında finale adım adım gidilirken adaylarda zorlu sınavlardan geçmeye devam ediyor.Değişen formatı ile yarışmacıları farklı deneyimler sunan yarışma izleyenlerin de keyifli dakikalar geçirmesini sağlıyor. İzleyenler kimin finale kaldığını merakla araştırmaya başladı.Peki MasterChef finalist kim oldu? 6 Kasım finale kalan isim? detaylar haberimizde...

MasterChef finalist kim oldu? Final adımı yaklaştıkça heyecanın iyice arttığı MasterChef yarışmasın da jurinin uyguladığı farklı uygulamalar ile yarışmacıların el lezzeti kadar damak lezzeti ön plana çıkartılıyor.Peki MasterChef finalist kim oldu? 6 Kasım finale kalan isim? detaylar haberimizde...

MasterChef finalist kim oldu? 6 Kasım finale kalan isim?

MASTERCHEF FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef'te final haftasına kalacak 3. yarışmacının belileneceği yarışmada yarışmacılardan keşkek yapılması istendi.Bu etapta seçilen dört kişi arasına Mehmet,Eslem,Uğur ve Kerem seçildi.Buradan finale kalan isim ise Uğur olarak belirlendi.Böylelikle Hakan ve Burcu'nun yanına giden isim Uğur oldu.Finale gidecek son yarışmacının belirleneceği yarışma da Kerem birinci olarak son finalis olmaya hak kazandı.

MASTERCHEF FİNAL ADAYI KİM OLDU?

Böylelikle Hakan,Burcu,Uğur ve Kerem MasterChef'in ilk finalist adayı olarak yarıştılar.Bu yarışmayı kazanan yarışmacı ,final haftasına doğrudan gitme hakkı kazandı.Burcu tuz miktarı yüzünden final haftasına ilk veda eden isim oldu.Final haftasına veda eden ikinci yarışmacı ise Kerem oldu.MasterChef Türkiye final haftasına giden ilk isim HAKAN oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ

HAZER AMANİ

Hazer Amani, TED Ankara kolejinden sonra ODTÜ’de sosyoloji okudu. Daha sonra Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi aldı.

Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başladı. Cape Wine Academy‘de 4 yıllık bir program olan dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği de okudu. 9 senesini geçirdiği Güney Afrika’dan 2010 yılında İstanbul’a döndü ve Chilai adlı restaurantın Executive Chef i olarak çalıştı. 2011 yılının “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı.

SOMER SİVRİOĞLU

1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

 

MEHMET YALÇINKAYA

1974 Bolu doğumlu Yalçınkaya, kariyer yolculuğunda Fransa’dan İtalya’ya Katar’dan Almanya’ya Cruise ile Yunanistan’a kadar dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Türkiye’de de Bodrum’dan İstanbul’a varana dek birçok otel ve Restoranın mutfak şefliğini yaptı.

2018 TÜRES tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödüllerinde 500 bin kişinin üzerinde halk oylaması sonucunda En iyi Şef Ödülü,

2012 Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya

Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Captan

Euroturkchefs Culınary Team Takım Kaptanlığı

Berlin -Almanya

Dünya Aşçılar olimpiyatları A kategorisi Dünya

2008 Üçüncülüğü - Erfurt – Almanya

Euroturkchefs Team Merit diploma Takım Halinde

Erfurt – Almanya

Oteller arası Amasya Osmanlı Saray yemekleri yarışması

1988–2008 Merit diploma Amasya- Türkiye

İstanbul Mutfak Ensitüsü Chef Düello –İstanbul -

Chef 8 Organizasyonu Mansiyon- Ankara

Lezzet fırtınası gurme Ritüeli – Wow Hotels – İstanbul

TV 8

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.

Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.

TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.

13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.

Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

1 Eylül 2014 saat 20.00'de logosunu, jeneriklerini ve sloganını değiştirdi. Aynı zamanda Digiturk platformu üzerinden de eş zamanlı HD yayına geçti. 18 Şubat 2015'te TV8'in HD yayını, Türksat üzerinden de yayına başladı.

MasterChef finalist kim oldu? 6 Kasım finale kalan isim? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.