MasterChef Eren sonunda önlüğü aldı! TV8 MasterChef final dörtlüsüne kalan üçüncü isim oldu!

TV8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'de finale sayılı adımlar kaldı. Finale kalacak olan dörtlüden üçüncü finalistin belli olduğu son bölümde önlüğü alan isim Eren oldu.

MasterChef Türkiye'de finale kalan üçüncü isim Eren oldu. Açık ara şampiyonluk adayı görülen MasterChef Eren final dörtlüsünün içinde kendine yer buldu.

MASTERCHEF ÜÇÜNCÜ FİNALİST EREN OLDU!

Daha önce yapılan iki turda Finale kalacak isimler Sergen ve Hasan olmuştu. Bu akşam konuk şef olarak Ömür Akkor'un katıldığı MasterChef son bölümde üçüncü önlüğün sahibi Eren oldu.

MASTERCHEF 151. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef 151. bölüm fragmanı yayınlandı. Final dörtlüsüne kalacak son ismin belirleneceği yeni bölümde Tahsin ve Dilara'nın kapışmasına sahne olacak.

 

MasterChef Eren sonunda önlüğü aldı! TV8 MasterChef final dörtlüsüne kalan üçüncü isim oldu! ile ilgili etiketler MasterChef MASTERCHEF FİNAL masterchef 151. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.