MasterChef Emir'in ailesi! MasterChef Emir Elidemir'in annesi kimdir?

MasterChef Emir'in ailesi araştırılıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve bu hafta final haftasına giren MasterChef 2020'de Emir Elidemir'in ailesi hakkında detaylar haberimizde.

MasterChef Emir'in ailesi araştırılıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve bu hafta final haftasına giren MasterChef 2020'de Emir Elidemir'in ailesi hakkında detaylar haberimizde.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR'İN AİLESİ

EMİR ELİDEMİR'İN BABASI HASAN ELİDEMİR KİMDİR?

Yarışmadıki performansının yanı sıra yakışıklılığıyla da adından söz ettiren Emir Elidemir'in özel hayatı en ince noktasına kadar merak ediliyor. Emir Elidemir geçtiğimiz bölümlerde babasının eski Milli futbolcu olduğunu açıklamıştır hatırlarsanız. İzmirspor'un eski futbolcularından, spor yazarı ve diş hekimi Hasan Elidemir, 60 yaşında hayatını kaybetti. İzmir'in Eşrefpaşa semtinde 1959 yılında doğan ve 1970'te İzmirspor altyapısında futbola başlayarak genç milli olan Elidemir, 14 yıl bu kulüpte forma giydikten sonra Antalyaspor'da da oynadı.

Emir Elidemir'in babası hakkındaki ilginç bilgiler şaşırttı

Aynı zamanda Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olarak uzun yıllar Eşrefpaşa Hastanesi ve kendi muayenehanesinde doktorluk yapan Elidemir, köşe yazarlığı ve Altay'da sportif direktörlük görevinde bulundu. 12 Eylül 2019 günü hayatını kaybeden Hasan Elidemir'in cenazesi Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EMİR ELİDEMİR'İN ANNESİ KİMDİR?

MasterChef 2020'de dikkat çeken isimlerden biri olan ve final yolunda ilerleyen Emir Elidemir'in ailesi gündem konusu oldu. Daha önce babasının eski bir futbolcu olduğu ortaya çıkan Emir Elidemir'in annesi Yücel Öziçer programın takipçileri tarafından araştırılır oldu.

Genç kızlara taş çıkartan Yücel Öziçer oğluna desteğini sosyal medyada esirgemiyor. Aynı zamanda bir gazeteci olan Yücel Öziçer güzelliğiyle beğeni topluyor.

MasterChef Emir'in ailesi! MasterChef Emir Elidemir'in annesi kimdir? - Resim : 2

EMİR ELİDEMİR KİMDİR?

1994 yılında doğan Emir Elidemir, Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Özyeğin Üniversitesi Gastronomi bölümüne giriş yapmıştır.

Lisans eğitimi boyunca Fransa, Hollanda ve Amerika’da staj yapan Elidemir, 2018'de üniversiteden mezun olduktan sonra New York'ta, Benno Restarant'ta 1 sene boyunca Chef de Partie pozisyonunda çalışıp Türkiye'ye geri dönmüştür.

Emir Elidemir, İstanbuldaki 2.5 aylık Nicole Restaurant deneyiminden sonra 1 ay kadar Cunda Otel’in mutfak şefliğini üstlenmiştir. Ağustos ayında Masterchef’e katılabilmek için görevinden istifa eden Emir Elidemir, yeni sezonun ana kadrosunda yer almaya hak kazanan 16 yarışmacıdan biri olmuştur.

MasterChef Emir'in ailesi! MasterChef Emir Elidemir'in annesi kimdir? ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef 2020 final Emir Elidemir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.