MasterChef Ekin ünlü oyuncunun kuzeni çıktı!

TV8'in sevilen programı MasterChef'in yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş, ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kuzeni çıktı.

Herkes tarafından sevilerek izlenen TV8 ekranlarının yemek yarışması MasterChef, yayınlanan her bölümüyle büyük mücadelelere sahne oluyor. Yarışma kadar yarışmacıların da özel hayatları merak edilirken başarılı performasıyla dikkatleri üzerine çeken Ekin'in ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kuzeni olması herkesi şaşırttı.

 masterchef-ekin-eylem-ulas-meger-0Qjc.png

Sosyal medya hesabından İclal Aydın'la birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan MasterChef Ekin, "İclal ablamın ve Hilal ablamın yeni kitapları hayırlı olsun, Not: kuzeniz" mesajını yazdı. Durumdan haberi olmayan sosyal medya kullanıcıları bu gerçek karşısında şaşkınlık yaşadı.

 masterchef-ekin-eylem-ulas-meger-ugtp.png

Geçtiğimiz bölümde eleme potasında yarışmanın en iddialı ve en çok konuşulan isimleri vardı. Elemeye Yasin, Ekin, Mustafa ve Alican çıktı. Yarışmacılara eleme yemeği olarak yılan balığı şiş yemeği verildi. Somer Şef'in yemeğine en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulan ilk isim ise Ekin oldu.

 

MasterChef Ekin ünlü oyuncunun kuzeni çıktı! ile ilgili etiketler MasterChef İclal Aydın masterchef ekin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.