Duygu Acarsoy'dan Esra Erol'un canlı yayınında şok itiraf!

MasterChef yarışmacısı Duygu Acarsoy'un 2018 yılında katıldığı Esra Erol'un programının canlı yayınında şoke eden itirafta bulunarak eski kocası Orhan Gül'ün kendisini en yakın arkadaşı Merve Gül ile aldattığını söyleyince ortalık adeta buz kesmiş. İşte, Duygu Acarsoy'un herkesi şok eden o aldatma itirafı videosu ifşası..

MasterChef yarışmasının sevilen isimlerinden Duygu Acarsoy’un hüzünlü hayat hikayesi herkesi duygulandırdı. Esra Erol’un programına katılan Duygu’nun en yakın arkadaşının kocasıyla birlikte olduğunu ve kendisini aldatarak ihanete uğradığını söylemişti.

MasterChef Türkiye yarışmasında en çok dikkat çeken isimlerden birisi olan Duygu Acarsoy’un hayat hikayesinde yaşadıkları Esra Erol’un programına da yansıdı. Canlı yayın esnasında yaşadıklarından bahseden Duygu, kocası tarafından en yakın arkadaşı ile aldatıldığını söyledi. 31 Ocak 2018 tarihinde Esra Erol’un programına katılan Duygu Acarsoy, canlı yayında yaşadıklarından gözyaşları içerisinde bahsetti.

Eski eşinin kendisini sürekli döverek şiddet uygulandığını belirten Duygu Acarsoy, ailesinin onaylamadığı bir evlilik yaşadığını ifade ederek bunun herkese ders olması gerektiğine dikkat çekti.

Orhan Gül ve Merve Gül arasında yaşanan olaylardan bahseden Duygu Acarsoy, Orhan Gül’ün eski kocası olduğunu Merve Gül’ün de ilkokuldan bu yana arkadaşı olduğundan söz etti. Acarsoy yayında, “Benden sonra değil aksine kocam benimle birlikteyken Merve Gül ile beraber olmaya başladı. Ardında da davullu zurnalı düğün yaptı.” şeklinde konuştu.

Eski eşi Orhan Gül’ün sadece kendisini aldatmakla kalmayarak dolandırdığını da belirten Duygu Acarsoy, Esra Erol’un programında bahsettikleri ile bir anda gündemde ilk sırada yer almayı başardı.

Duygu Acarsoy'dan Esra Erol'un canlı yayınında şok itiraf! ile ilgili etiketler Esra Erol MasterChef Aldatma Duygu Acarsoy itiraf ifşa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.