MasterChef Duygu Acarsoy aldatıldı mı? Evli mi?

MasterChef Duygu Acarsoy aldatıldı mı? MasterChef yarışmasının en iddialı isimlerinden birisi olan Duygu Acarsoy, şoke eden itirafında aldatıldığını söyleyerek bir anda gündem oldu. Peki, Duygu Acarsoy sevgilisi kim? Duygu Acarsoy kimdir, evli mi? İşte detaylar…

MasterChef yarışmasının en ünlü isimlerinden birisi olan Duygu Acarsoy, yeni açıklamalarıyla yine gündemde yer almayı başardı. 28 Eylül akşamında yayınlanan MasterChef yarışmasında izleyenleri duygulandıran Acarsoy, aldatıldığını itiraf etti.

MasterChef’te Mehmet Şef ve çoğu izleyici Duygu’nun gözlerindeki kırmızılığı ve şişkinliğin sebebini merak ediyordu. MasterChef yarışmacısı Duygu, evliliğe giden ilişkisini resmen bitirdiğini açıkladı. Duygu aldatıldığını, ''İhaneti itiraf etti, hata yaptım dedi. Aldatıldığıma çok üzülmedim, özgüvenimin boşa çıkmasına üzüldüm. Bu ciddi ağır bir süreç.'' cümleleriyle açıkladı. Duygu, “Benim evlenmek üzere olduğum nişanlımın beni aldattığını öğrendim aldattığı kız tarafından” dedi.

Duygu bir kerede başından bir evlilik geçtiğini itiraf ederek, sorunlar yaşadığını belirterek, ''Ailemin onayı olmayan bir evlilikti. Evliliğimin ilk günü dayak yemeye başladım, uzun süre şiddet gördüm. Ben ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşımla evlendi. Seni seviyorum diyen kimseye inanmayın.'' cümleleriyle ifade etti.

MASTERCHEF DUYGU ACARSOY KİMDİR?

Duygu Acarsoy, 1985 yılında Ankara’da doğdu. aslen Muğlalı olan Duygu Acarsoy, 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları bölümlerinden mezun oldu. Şu anda aşçılık eğitiminin son yılını tamamlamaktadır.

MSA’da profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimini tamamladıktan sonra İspanya ve Almanya’da aldığı eğitimler ışığında birçok yerde şef olarak çalışmış; eğitmen olarak görev aldı.

Duygu Acarsoy özellikle de ekşi maya ekmekler üzerine çalıştı. Ankara’da artizan ekmek, kruvasan ve tatlılar üreten bir işletmenin imalat koordinatörlüğünü üstlendi. Aynı zamanda AHEP Üniversite’sinde eğitmen şef olarak görevini sürdürmektedir.

MasterChef Duygu Acarsoy aldatıldı mı? Evli mi? ile ilgili etiketler MasterChef Duygu Acarsoy
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.