MasterChef Dolmabahçe Sarayı'nda! MasterChef 2022 Yarışmacıları Ata'yı Ziyaret Etti!

MasterChef 2022 yarışmacıları Dolmabahçe Sarayı'nda! TV8 yarışması MasterChef 2022 tüm hızıyla devam ederken yarışmanın bu akşamki bölümü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümü nedeniyle Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret etti.

Her bölümü heyecanlı anlara sahne olan yemek yarışması MasterChef 2022 yeni bölümünde duygulandıran anlar yaşandı. 10 Kasım 1938 günü saat 09:05'te hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümü nedeniyle tüm yarışmacılar ve jüri üyeleri Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret etti.

Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef 124. bölümü ekrana geliyor. Fatmanur ve Ayaz'ın kaptanlıklarını yaptığı Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadele ettiği lezzet yarışmasında dokunulmazlık oyunları da devam ediyor.

MasterChef'te son 12'ye kalan şef adayları her bölümde birbirleriyle en iyi tabağı çıkarmak için yarışıyor. MasterChef Dolmabahçe dokunulmazlık oyunu öncesinde de hem jüri üyeleri hem de yarışmacılar Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

İşte MasterChef 124. bölüm fragmanı...

MasterChef Dolmabahçe Sarayı'nda! MasterChef 2022 Yarışmacıları Ata'yı Ziyaret Etti! ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.