MasterChef Dokunulmazlık Oyununda Format Değişti! 8 Kasım MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı, Eleme Adayları Kimler?

MasterChef'te dokunulmazlık oyunu formatı bu akşam değişti. Mehmet Yalçınkaya'nın "5 yıldır ilk kez oynanıyor" dediği oyunda yarışmacılar kendi kaderlerini kendileri belirliyor. MasterFelek olarak ilk kez oynanan oyunda çarkı çeviren yarışmacılar hangi yemek çıkarsa onu yapıyor. Fatmanur ve Ayaz'ın kaptanlığında Kırmızı ve mavi takım kıran kırana yarışıyor. Peki 8 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef yarışmasında dokunulmazlık heyecan sürüyor. 8 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı yarışmada bu akşam MasterFelek isimli oyun oynanıyor.

Fatmanur ve Ayaz'ın kaptanlığını yaptığı Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları çevirdikleri çarkta hangi yemek geldiyse bu akşam onun sınavını veriyor.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI? 8 KASIM

MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım henüz belli olmadı. Oyun sonrası yapılacak değerlendirmede ilk eleme adayları da belli olacak.

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, Somer Şef'in tabağını birlikte ve aynı anda yapacaklar. Yemek ise Alinazik oldu. Tabakların tadımı ardından Ayaz, Kıvanç ve Barış ilk üçe kaldı ve dokunulmazlığı kazanan ise Kıvanç oldu.

8 KASIM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Dokunulmazlığı alan Kıvanç, ilk eleme adayı olarak Burak Revanbahş'ı potaya soktu. Oylama sonucunda da ikinci eleme adayı Barış oldu.

MasterChef Dokunulmazlık Oyununda Format Değişti! 8 Kasım MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı, Eleme Adayları Kimler? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.