MasterChef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 4 Kasım MasterChef Eleme Adaylar Kimler?

Her bölümü heyecan yaratan tv8 yarışması MasterChef 2022 tüm hızıyla devam ediyor. 4 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Bu akşam menüde çorbalar var. Oyun sonrası değerlendirmeyi ise MasterChef'in eski yarışmacıları yapıyor. Peki MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı sevilen yarışma MasterChef Türkiye 2022'de adım adım finale doğru gidiliyor. Şef adaylarının kıran kırana mücadelesi sürerken kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan gerilim de zaman zaman gündeme geliyor.

4 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da bu akşam yanıtını buluyor. Fatmanur ve Görkem'in takım kaptanlıklarını yaptığı yarışmada kırmızı ve mavi takım arasında kaybeden takımdan eleme adayları belirleniyor.

4 KASIM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

MasterChef yeni bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu henüz sürüyor. Oyun sonrası eleme adayları da belli olacak.

MasterChef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 4 Kasım MasterChef Eleme Adaylar Kimler? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.