MasterChef Dokunulmazlık Kim Kazandı? 16 Kasım MasterChef Hangi Takım Kazandı, Eleme Adayları Kimler?

MasterChef'te bu akşam Doğu Anadolu yemekleri yapılıyor. 16 Kasım MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Son 11 yarışmacının kaldığı yarışmada artık finale doğru gidiliyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıran kırana mücadelesi sürüyor. Peki 16 Kasım MasterChef hangi takım kazandı, Eleme adayları kimler oldu?

Her bölümü heyecanla takip edilen yarışma MasterChef Türkiye 2022'de artık finale doğru adım adım gidiliyor. Son elenen isim Burak'tan sonra kalan son 11 yarışmacı ve bağlı oldukları kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadelesi sürüyor. 16 Kasım 2022 Çarşamba akşamı Doğu Anadolu yemekleri yapılıyor.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

16 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununda tezgah başına geçen yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Büşra ve Yağız'ın takım kaptanı olduğu yarışmanın yeni bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı az sonra belli oluyor.

Eleme Adaylar Kimler Oldu?

Yapılan takım oyunu sonrası eleme adayı kaybeden takım arasından belli olacak. MasterChef kazanan takım ve eleme adayı az sonra haberimizde olacak.

MasterChef Dokunulmazlık Kim Kazandı? 16 Kasım MasterChef Hangi Takım Kazandı, Eleme Adayları Kimler? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.