MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 24 Kasım MasterChef Eleme Adayı Belli Oldu

24 Kasım Perşembe günü MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci dokunulmazlığı oynanıyor. MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı sorusu da gündem oluyor. Haftanın ilk eleme adayı Fatma Nur olmuştu. Peki 24 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2022 tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıran kırana mücadelesi devam ediyor. Kaptanlık oyunu sonrası haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmış ve eleme adayı olarak Fatma Nur ismi çıkmıştı. MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 24 Kasım MasterChef Eleme Adayı Belli Oldu.

GÖZLER İKİNCİ ELEME ADAYINDA

MasterChef 136. bölümü 24 Kasım Perşembe akşamı ekrana geldi. İzleyenlerin heyecanı giderek arttı. Kalan 10 yarışmacı eleme potasına girmemek için kıyasıya yarışıyor. Sevenlerinin büyük bir heyecanla takip ettiği yarışmada Kırmızı ve Mavi takımdan eleme adayları çıkmaya devam ediyor.

MasterChef'te 24 Kasım kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

24 Kasım 2022 Perşembe günü oynanan MasterChef Dokunulmazlık oyunu galibi takım ve eleme adayı Gamze oldu.

MasterChef Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 24 Kasım MasterChef Eleme Adayı Belli Oldu ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.