MasterChef Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? 3 Kasım MasterChef Bireysel Dokunulmazlık Kimin Oldu? İşte Eleme Adayları

MasterChef Türkiye'de 3 Kasım dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takımların haftanın ilk takım yarışmasında karşı karşıya geldi. Fatmanur ve Görkem'in takım kaptanlığında geçen oyunun sonunda kaybeden takımdan iki isim eleme potasına girdi. Peki 3 Kasım MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

MasterChef'te takımlar dokunulmazlık için yarışıyor. Haftanın ilk takım oyununda İtalyan mutfağından tabaklar yarıştı. Değerlendirmenin ardından kazanan kırmızı takım oldu. Kaybeden mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Peki 3 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF'TE HANGİ TAKIM KAZANDI, BİREYSEL DOKUNULMAZLIK...

Görkem ve Fatmanur'un takım kaptanlıklarını yaptığı kırmızı ve mavi takım İtalyan mutfağından beş farklı tabak çıkarttı. MasterChef jürisinin yarışmacılardan istediği menüler arasında,

Antipasti
Patates dolgulu ravioli
Ricotto dolgulu Cannelloni
Kızarmış polenta ile saltimbocca
Tortaz caprese oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI

Jürinin değerlendirmesi sonrası kazanan Fatmanur'un kaptanlığını yaptığı kırmızı takım oldu. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için tekrar yarıştı. Danilo Zanna'nın imza tabağını yapmaya çalışan yarışmacılardan Gamze bireysel dokunulmazlığı kazandı.

3 KASIM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM?

Bireysel dokunulmazlığı alan Gamze eleme potasına ilk olarak Burak Kaya'yı soktu. Oylama sonucunda da en çok ismi çıkan Büşra ikinci gitme adayı oldu.

MasterChef Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? 3 Kasım MasterChef Bireysel Dokunulmazlık Kimin Oldu? İşte Eleme Adayları ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.