MasterChef Dilara elendi mi? MasterChef Dilara MasterChef'e veda mı etti? Dilara kimdir, kaç yaşında?

Dilara Başaran MasterChef'e veda mı etti? TV8 yarışmasında finale kalma mücadelesi veren Dilara 1997 doğumlduru. Turizm ve Otel İşletmeciliği yapan Dilara Başaran yemekleri ve tabakları ile çeyrek final için yarıştı.

MasterChef yarışmasında tabakları ve sunumu ile dikkat çeken yarışmacıların başında gelen Dilara Başaran yurt dışında da profesyonel olarak aşçılık yapmış bir isimdir. Ancaak yarışmanın son bölümünde final dörtlüsündan olabilmek için Tahsin ile yarıştı.

MasterChef Dilara Elendi mi?

1997 doğumlu olan MasterChef Dilara Başarak 24 yaşındadır. İstanbul'da yaşıyor. 8 yıldır aşçılık sektörünün içinde olduğunu söyleyen yarışmacı Türkiye'nin pek çok bölgesinde aşçı olarak restoranlarda çalışmııştırç.

2 yıl Kuveyt'te yaşayan Dilara iyi derece İngilizce biliyor. Başlangıç seviyesinde Arapça da bilen Dilara Başaran MasterChef'e 6 Ocakta veda etti. Masterchef Türkiye 2021'de 5'inci olan Dilara Başaran bir dönem verdiği pozlar ve jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile akraba olduğu iddiasıyla gündeme gelmişti.

 

 

MasterChef Dilara elendi mi? MasterChef Dilara MasterChef'e veda mı etti? Dilara kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef dilara dilara başaran masterchef dilara elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.