MasterChef Dilara diskalifiye mi edildi? Sergen'in ağzı açık kaldı! Onun için durum vahim...

MasterChef Dilara'nın diskalifiye edileceği söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın son bölümündeki tavırları birçok kişiyi rahatsız eden Dilara'nın elenmesi sevgilisi Sergen Özen'in ağzını açık bıraktı. Peki Dilara'nın eleneceği gerçek mi?

TV8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2021'de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran MasterChef Dilara diskalifiye şoku yaşıyor. Yeni haftaya kaptan olarak giren Dilara'nın geçtiğimiz günlerde Sergen Özen ile sevgili olduğu iddia edilmişti. İkiliden açıklama gelmemesi ise iddiaları güçlendirmişti. Ancak son gelen haber başarılı yarışmacının MasterChef kariyerinin sonuna geldiği yönünde. Peki Dilara elendi mi?

Hayran sayısını gün geçtikçe artıran MasterChef Dilara sosyal medyadan yayınlandığı cüretkar pozları sonrası sevgilisi Sergen Özen'in tepkisini çekmişti. Sergen'in kıskançlığı konuşulurken Dilara'nın diskalifiye edileceği haberleri her şeyi unutturdu.

MasterChef'in sosyal medya yansımaları da oldukça sık gündeme geliyor. Başarılı sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin Dilara'nın diskalifiye edileceği yönündeki iddiası çok konuşuldu. "Yarışmadaki sevimsiz tavırların artık bu işin sonuna geldiğini gösteriyor. Böyle giderse diskalifiye kararı çıkabilir" diyerek uyarıda bulunduğu Dilara'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

MasterChef Dilara kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Masterchef Dilara  elendi mi? - BİYOGRAFİ Haberleri

Yarışmadan elenmesinin gerçekçi gelmediği Dilara'nın başarılı grafiği bu iddiayı çürütüyor. Siz MasterChef Dilara'nın diskalifiye edileceğine inanıyor musunuz?

MasterChef Dilara diskalifiye mi edildi? Sergen'in ağzı açık kaldı! Onun için durum vahim... ile ilgili etiketler MasterChef masterchef dilara elendi mi masterchef dilara diskalifiye mi edildi sergen özen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.