MasterChef Burcu'dan Dilara'ya abla tavsiyesi geldi! İkili fena kapıştı!

tv8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef artık bir yemek yarışması olmaktan çıktı. Yarışmacıların birbirlerine ağıza alınmayacak sözler söylediği yarışmada son olarak Burcu ile Dilara kapıştı.

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de her bölüm olaylı geçiyor. Yarışmanın son bölümünde kaptanlığı kazanan Burcu Önal ile daha önce tartıştığı Dilara Başaran arasında kavga çıktı. Tartışmanın büyümesi jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nu harekete geçirdi.

MasterChef'te geçtiğimiz hafta Kırmızı takımda takım arkadaşı olan Burcu ile Dilara arasında sert bir tartışma çıkmıştı. Dilara, yemeği hakkında fikir veren Burcu'ya sert çıkmış ve ''Almadıysa karışmasın'' diyerek yemeğinden uzak durmasını söylemişti.

MasterChef'te yarışmacılar birbirine girdi: Sen şeytan değilsin, sen bir  yılansın!

Son bölümde ise işler iyice çığrından çıktı. MasterChef Burcu, Dilara hakkında, "Senin gözünde ve bedeninde ihtiras görüyorum. Benden bir abla tavsiyesi sana, hırs güzeldir ancak onu azimle törpülemek gerekir. O yüzden ne bu stüdyoda ne de başka bir yerde Dilara'yı kendime rakip olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı.

MasterChef'te yarışmacılar birbirine girdi! Somer Şef müdahale etmek  zorunda kaldı! ''Sen şeytan değil yılansın!''

SOMER SİVRİOĞLU HAREKETE GEÇTİ!

MasterChef Burcu'nun Dilara Başaran'a söyledikleri bununla da bitmedi. Burcu Önal, "''Sen şeytan değilsin Dilara, sen bir yılansın!'' dedi. Stüdyodaki gerginliğin tırmandığını gören Somer Sivrioğlu, daha fazla dayanamayarak olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Sivrioğlu, ''Birbirinize lütfen daha sonra pişman olacağınız laflar sarf etmeyin'' diyerek ortalığı yatıştırmaya çalıştı.

MasterChef Burcu'dan Dilara'ya abla tavsiyesi geldi! İkili fena kapıştı! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef burcu masterchef dilara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.