MasterChef Burcu Önal kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021 ana kadro yarışmacılarının seçimi ile devam ediyor. Heyecanın sürdüğü yarışmada ana kadroya seçilen Diyarbakırlı Burcu Önal da izleyicinin dikkatini çekti. Peki MasterChef Burcu Önal kimdir, kaç yaşında? Restoranı nerede?

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürü üyeliği yaptığı tv8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'de heyecan devam ediyor. Şef adaylarının tabakları ile mücadele ettikleri yarışmada Burcu Önal ismi izleyicinin dikkatini çekti. Ana kadroya girmeyi başaran Burcu Önal, giyimi ve tabakları ile jürinin de desteğini aldı.


MASTERCHEF BURCU ÖNAL KİMDİR?

Aslen Diyarbakırlı olan Burcu Önal, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. Filipinli ve Çinli bir ailede büyüyen ve Asya yemeklerine hakim olmasıyla dikkat çeken Burcu Önal evlidir. İbrahim Önal ile evli olan Burcu Önal uzun yıllar yurt dışında kaldı.

MasterChef Burcu kimdir? MasterChef 2021 sekizinci ana kadro yarışmacısı Burcu  Önal hakkında bilgiler

RESTORANI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR!

Yakın zamanda İstanbul Tarlabaşı'nda Sini Ethnic adıyla bir restoran açan Önal, MasterChef'e katılmasından sonra işlerinin açıldığını söyledi.

2020’de MasterChef’in elemelerine katılan Burcu Önal, Çin Mantısı yaparak ilk turda başarılı oldu.

Giydiği Uzak Doğu kıyafetleri ile dikkatleri üzerine çekmiş olan yarışmacı üçlü eleme turunda sufle yaparken Walison’a yardım ederek elenmişti.

MASTERCHEF BURCU ÖNAL KARİYERİ VE EĞİTİMİ

MasterChef 2021'in dikkat çeken isimlerinden biri olan Burcu Önal, ilk yemeğini 13 yaşındayken yaptığını ifade etmektedir. İlk yemeğinin Mantı olduğunu aktaran Burcu Önal, zamanla Asya mutfağında ve mantı türü yemeklerde uzmanlaştığını söylemektedir.

Çocuk yaşlardan itibaren mutfakta yer aldığını aktaran Burcu Önal, uzun süre Japon yemekleriyle alakalı eğitimler aldığını söylemiştir. Yurt dışında gemilerde garsonluk da yapan MasterChef Burcu, kariyerini yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yaparak sürdürdü.

MASTERCHEF BURCU RESTORANI NEREDE?

Masterchef 2021 yarışmacısı Burcu Önal'ın yakın zaman önce İstanbul Tarlabaşı'nda Sini Ethnic isimli bir restoranı bulunmaktadır. Burcu Önal burada, Asya mutfağına ait yemekleri misafirlerine sunmaktadır.

MASTERCHEF BURCU EVLİ Mİ?

Özel hayatları merak edilen MasterChef yarışmacılarının evli mi bekar mı, ya da sevgilisinin olup olmadığı da araştırılmaktadır. MasterChef 2021 yarışmacısı Burcu'nun da evli mi yoksa bekar mı olduğu yarışmanın sıkı takipçilerince google üzerinden öğrenilmek istenmektedir. MasterChef Burcu Önal, İbrahim Önal ile evlidir.

MasterChef Burcu Önal kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef burcu önal kimdir burcu önal restoran
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.