MasterChef Burcu Önal Kaçıncı Oldu? 2021 MasterChef Burcu Önal Nereli, Restoranı Nerede?

MasterChef'te bu akşam eski yarışmacılar konuk oluyor. 4 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununda menüde çorbalar var. Jüri üyeleri yarışmacılardan çorba yapmalarını istedi. Dokunulmazlık oyununda değerlendirmeyi ise 2021 yılında yarışan eski yarışmacılar yapacak. MasterChef 2021'nin en dikkat çeken ismi Burcu Önal da konuklar arasında. Peki MasterChef Burcu Önal kaçıncı oldu, şu an ne yapıyor? İşte detaylar...

tv8'in heyecan dolu yarışması MasterChef 2022 tüm hızıyla devam ediyor Finale adım adım ilerleyen yarışmada oynanan takım ve dokunulmazlık oyunları da kıran kırana rekabete sahne oluyor. Haftanın ilk takım oyununu kazanan Fatmanur'un kaptanlığını yaptığı Kırmızı takım bugün yine çok iddialı. Mavi takım ise eleme adayları çıkardı. Burak Kaya ve Büşra'yı eleme adayı olarak çıkaran Mavi takım bu akşam rövanş için tezgah başına çıkacak.

4 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da bu akşam belli olacak. Jüri üyelerinin yarışmacılardan istediği çorba menüsü de hazır. Öte yandan dokunulmazlık oyunu sonrası değerlendirmeyi de geçtiğimiz yılın çok konuşulan yarışmacıları yapacak. Burcu Önal ve MasterChef Emir'in de konuk olduğu MasterChef yeni bölüm bu akşam tv8'de olacak.

MasterChef Burcu Önal Kaçıncı Oldu? 2021 MasterChef Burcu Önal Nereli, Restoranı Nerede?

MASTERCHEF BURCU ÖNAL KİMDİR, NERELİ?

MasterChef 2021'in dikkat çeken yarışmacısı Burcu Önal oynadığı dönemde oldukça iyi bir iş çıkarmıştı. Aslen Diyarbakırlı olan Burcu Önal, Tarlabaşında'ki restoranında hizmet veriyor.

 

MasterChef Burcu Önal Kaçıncı Oldu? 2021 MasterChef Burcu Önal Nereli, Restoranı Nerede? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.