MasterChef bugün kim kazandı? 1 Aralık Masterchef son bölüm kim kazandı?

MasterChef bugün kim kazandı merak ediliyor. TV 8 ekranlarının sevilen prgoramı Masterchef 2020'de bu akşam kim kazandı yanıtı haberimizde.

MasterChef bugün kim kazandı merak ediliyor. MasterChef 2020'de bu akşam kim kazandır sorusunun yanıtı haberimizde.

MASTERCHEF BUGÜN KİM KAZANDI?

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’in 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım arasında ödül oyunu oynandı. Ödül oyununun ilk turunda yarışmacılardan Ciğer yapmaları istendi. İlk turu kazanan isimler Özgül, Barbaros, Eray, Ebru ve Serhat oldu. İkinci tura geçen yarışmacılardan istenen yemek Ciğer Şiş oldu. İkinci turu geçip finale kalmayı başaran isimler Eray, Özgül ve Barbaros oldu.

MASTERCHEF PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

MasterChef'in ödül oyununda finale kalan Özgül, Eray ve Barbaros arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Şefler yarışmacılardan final turunda Edirne Tava Ciğeri yapmalarını istedi. Özgül, Barbaros ve Eray arasında oynanan oyunda yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için üst düzey performans sergiledi. İlk olarak Özgül elendi. Şeflerin kararı sonrası MasterChef ödül oyununu kazanan isim Eray oldu. Eray 25 bin TL'nin sahibi oldu.

MasterChef bugün kim kazandı? 1 Aralık Masterchef son bölüm kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.