MasterChef bu akşam kim kazandı? 19 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef bu akşam kim kazandı merak ediliyor. 19 Aralık akşamı MasterChef dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan isimler belli oldu. Eleme adaylarının da belli olduğu gecenin sonunda MasterChef haftanın eleme adayları da belli oldu.

MasterChef bu akşam kim kazan sorusunun yanıtı haberimizde. TV 8 ekranlarının en çok takip edilen yemek yarışması MasterChef 2020'de finale doğru gidilirken eleme adayları da bir bir belli oluyor.

MASTERCHEF BU AKŞAM KİM KAZANDI?

Merakla beklenen MasterChef'te eleme adayı, yarışmanın son bölümünde belli oldu. MasterChef Türkiye'de büyük final yaklaşırken bu hafta yarışmaya veda edecek isim kim olacağı ve eleme adayları merak konusu oldu. İşte elemeye kalan 4 isim...

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

1. Eray

2. Barbaros

3. Serhat

4. Özgül

Eğlenceli geçen ödül oyunu sonrasında son 5'teki ana kadro yarışmacıları Serhat, Özgül ve Emir'i eleme adayı oyunu stresi sardı. Somer şef tarafından hazırlanan imza yemeğine en yakın ürün hazırlayan ismin eleme potasına gitmekten kurtulacağı ve en az başarılı yapan ismin 3. Eleme adayı olarak belirleneceği oyunda 3 isim yemeklerini tamamlayarak Mehmet, Danilo, Somer Şeflerin tadımına sundu. Tadım safhasını tamamlayan jüri şefler değerlendirme yaparak en başarılı ürünün Emir'e ait olduğunu açıkladı.

MasterChef bu akşam kim kazandı? 19 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu?

Mehmet, Danilo ve Somer Şef Özgül ve Emir'in yemeklerini değerlendirdikten sonra oy birliği ile eleme adayının Özgül olduğunu açıkladı. Böylece Özgül haftanın 4. eleme adayı olurken, Emir çeyrek finale adını yazdıran ilk yarışmacı oldu.

MasterChef bu akşam kim kazandı? 19 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyunu öncesinde Survivor 2019 yarışmacıları stüdyoya konuk oldu. MasterChef’te son 5’e kalan Eray, Barbaros, Emir, Serhat ve Özgül, Survivor 2020 Şampiyonu Cemal Can, Evrim, Berkan, Ardahan ve Mert Öcal ile tezgah başına geçti.

Süt, un ve şeker temel gıdalarının yanı sıra şefler Survivor yarışmacılarından ek ürünler de alabileceğini söyledi. Kura çekilişi sonucunda Serhat - Ardahan, Barbaros - Evrim, Özgül - Mert, Emir - Cemal Can, Eray – Berkan eşlemesi yapıldı.

Kendilerine verilen sürenin ardından şefler yarışmacıların yemeklerini değerlendirdi. Özgül - Mert ve Emir - Cemal Can son ikiye kalan isimler oldu. Şeflerin verdiği karar sonucu 30 bin Tl'yi kazanarak günün birincisi olan çift, Emir ve Cemal Can ikilisi oldu.

MasterChef bu akşam kim kazandı? 19 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.