MasterChef Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca kimdir? Elendi mi?

Walison Fonseca kimdir? MasterChef Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca elendi mi? MasterChef 2020 yarışmasında 16 Ağustos akşamında Brezilyalı Walison Fonseca’nın elenip elenmediği merak konusu oldu. MasterChef Walison elendi mi? İşte detaylar...

MasterChef Walison Fonseca Brezilyalı yarışmacı elendi mi? MasterChef 2020 yarışmasında 3 Ağustos akşamında Brezilyalı Walison Fonseca’nın elenip elenmediği merak konusu oldu. 16 Ağustos MasterChef Walison elendi mi?

MasterChef yarışmasında 16 Ağustos Pazar akşamında finale kalan yarışmacılar belli oluyor. Bu yarışmacılar arasında 16 isim geriye kalacak. Breziyalı Walison Fonseca’nın 16 Ağustos akşamında yarışmadan elenip elenmediği merak konusu oldu.

WALİSON FONSECA KİMDİR? ELENDİ Mİ?

MasterChef Türkiye'nin Brezilyalı yarışmacısı Walison Fonseca 3 yıldır Türkiye'de ikamet etmektedir. Evli ve 35 yaşında olan Walison Türkiye'de aktörlük ve oyunculuk yapmıştır. Yarışmacı Walison MasterChef programına kendi ülkesine özgü bir yemek ile katılmıştı.

Walison evli ve eşi Türk'tür. Eşinin adı Melisa Pınardır. Bir de kız çocuğu bulunmaktadır. Ek olarak Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca sosyal medyayı çok aktif şekilde kullanıyor. Boş zamanlarında spor yapmayı seven Walison'un bir de Youtube kanalı vardır.

MasterChef Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca kimdir? Elendi mi? ile ilgili etiketler masterchef 2020 Walison Fonseca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.