MasterChef Berk Vural Urun kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

MasterChef 2021 bu akşam yeni sezonu başladı. tv8 ekranlarında yayın hayatına başlayan MasterChef 2021'e yarılmacı olarak katılan Berk Vural Urun ise merak konusu oldu. Peki Berk Vural Urun kimdir, Berk Vural Urun kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MasterChef Berk Vural Urun kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

MasterChef Berk Vural Urun kimdir, kaç yaşında? Yeni sezonuna bu akşam tv8'de başlayan yemek yarışması MasterChef 2021'e yarışmacı olarak katılan Berk Vural Urun kimdir?

MASTERCHEF BERK VURAL URUN KİMDİR?

Dil balığı yapabilmek için jüri karşısında sınav veren Berk Vural Urun 23 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Yemeklerini şeflerin ağız tadlarına göre yapmak adına çabaladı. Sahneye gelmeden önce kaza yaşadı ve pantolonu yırtıldı. Mehmet Yalçınkaya, üst tura geçmesi halinde pantolon hediye edecğeini söyledi. Babası aşçı.

Masterchef Berk

Masterchef Berk Instagram

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te yarışan Berk Vural Urun'un kendisine ait Instagram hesabı vardır. 255 takipçisi bulunuyor. Kendisini @berkvural.urun adresinden takip edebilirsiniz.

 

MasterChef Berk Vural Urun kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef berk vural kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.