MasterChef Barbaros kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yoloğlu hakkında birçok izleyici merak edilenler detayları sorgulamaya başladı. Şu ana kadar göstermiş olduğu performans ile akıllara kazınan Barbaros Yoloğlu’nun hayatını sizler için araştırdı. Peki, Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef 2020’de finalin kapısı ardına kadar açılırken programın yakın takipçileri şimdiden Barbaros’un hayatını bir kez daha araştırmaya başladılar. MasterChef’in başarılı yarışmacılarından biri olan Barbaros Yoloğlu’nun kim olduğu konusunda tüm detayları sizler için hazırladık.

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gelen Barbaros Yoloğlu, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden mezun olmuştur. MasterChef yarışmasına Bodrum’dan katılan Barbaros, Bitez’de bir restoranda aşçılık yapmıştır.

MasterChef Barbaros kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

1994 doğumlu olan Barbaros Yoloğlu, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğini dile getirmişti. Barbaros Yoloğlu üçlü elemelerde Deniz Aktuğ ve Murat Kaplan ile karşı karşıya gelmişti.

Instagram'da 175 bin kişi tarafından takip edilen Barbaros Yoloğlu, yarışmanın ilk günlerinde eskiden çok kilolu olduğu da söylemişti. Değişimi ile sosyal medyada gündem olan MasterChef Barbaros bir kez daha görenleri şaşkına çevirmişti. Yarışmanın sonlarına doğru yeniden kilo almaya başlayan Barbaros Yoloğlu'nun geçmişe dönüş yaptığı da dikkatlerden kaçmamıştı.

MasterChef Barbaros kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2020 Barbaros Yoloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.