MasterChef ikincisi Barbaros cinsel tercihini böyle açıkladı!

MasterChef 2020 yarışmasında ani çıkışlarıyla bilinen ve yarışmayı ikincilikle tamamlayan Barbaros Yoloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla cinsel tercih itirafında bulundu. Magazin gündemine bomba gibi düşen Yoloğlu, söz konusu paylaşımına, "Benim aşkım rengarenk" notunu düştü. 

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen MasterChef 2020 yarışmasında Serhat Doğramacı'dan sonra en başarılı performansı göstererek ikinci olan Barbaros Yoloğlu, yarışma boyunca hırslı tavırları ve iddialı konuşmalarıyla  gündeme gelmişti.

Yoloğlu şimdi de, Sevgililer Günü'nde Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Paylaşımında, "Benim aşkım rengarenk" ifadelerini kullanan Yoloğlu'nun cinsel yönelimine dair yaptığı açıklama şu şekilde:

"BİLDİĞİM TÜM DOĞRU VE YANLIŞLAR KAR TANESİ GİBİ ERİDİ"

"Bu zamana kadar yakından uzaktan herkes nasıl davranmam gerektiğini nasıl düşünmem gerektiğini hatta nasıl sevmem gerektiğini öğretmişti ve ben de öğrendiğimi zannetmişim. Ama öyle bir şey oluyor ki bildiğim tüm doğrularla yanlışlarım birbirinin içinde denize düşen kar tanesi gibi eriyip kayboldu.

MasterChef ikincisi Barbaros cinsel tercihini böyle açıkladı!

"AŞK İÇİN TEK RENK VERDİLER VE TÜM ACILAR O RENK İÇİNDİ"

Aşk için tek renk verdiler çektiğimiz ve çektirdiğimiz tüm acılar o renk içindi. Benim aşkım rengarenk ve belki bir gün tüm renklerimizi elimizden aldığınızı düşünebilirsiniz bizi fabrika bacalarından çıkan duman renginin içinde mahkum edip zehirlediğinizi düşünebilirsiniz ama her yağan yağmurun ve esen fırtınanın ardından doğuracağımız güneşte gökyüzünü gökkuşağı ile boyayacağız.' açıklamasıyla paylaştı"

MasterChef ikincisi Barbaros cinsel tercihini böyle açıkladı! ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef Barbaros
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.