MasterChef Azize mini elbisesiyle şeflere nazire yaptı! Yarışmadaki halini unutun! 35 yaşında ama...

tv8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de yarışmacıların özel hayatları merak ediliyor. Özellikle MasterChef Azize sosyal medyadan yayınlandığı mini elbiseli pozu ile yürekleri hoplattı. 35 yaşındaki Azize iddialı pozları ile jüri üyelerine adeta nazire yaptı.

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen MasterChef 2021'de heyecan devam ediyor. Yarışmaya katılabilmek adına 30 kilo verdiği daha önce ortaya çıkan MasterChef Azize şampiyon olabilmek adına diğer yarışmacılar ile kıyasıya rekabet ediyor. Ancak özel hayatında da oldukça aktif olan MasterChef Azize verdiği mini elbiseli pozu ile düşman çatlatıyor.

MASTERCHEF AZİZE JÜRİ ÜYELERİNİ KIZDIRACAK!

3 çocuk annesi olan 35 yaşındaki MasterChef Azize dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla ben de varım diyen 35 yaşındaki yarışmacı attığı her iddialı poza binlerce beğeni alıyor.

MasterChef Azize kaç yaşında, kimdir? MasterChef 2021 yarışmacısı Azize  Polat nereli? - Magazin Haberleri - Milliyet

Adanlı olduğunu yarışmada sürekli hatırlatan Azize Polat'ın mini elbiseli verdiği poz kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

MasterChef Azize nereli? - SonHaberler

Şeflerin aklını yemekle takipçilerininki mini elbiseyle alan Azize Polat'ın paylaşımları yürekleri yerinden çıkarıyor. MasterChef'in yeni bölümünde çiğköfte yapılacak ve kazandığı takdirde kaptan olacak olan Azize'ye takipçilerinin de desteği sürüyor.

MasterChef Azize mini elbisesiyle şeflere nazire yaptı! Yarışmadaki halini unutun! 35 yaşında ama... - Resim : 3

 

MasterChef Azize mini elbisesiyle şeflere nazire yaptı! Yarışmadaki halini unutun! 35 yaşında ama... ile ilgili etiketler MasterChef masterchef azize azize polat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.