MasterChef Ateş annesi için söyledikleriyle Mehmet Şefi ağlattı! Kimse bu kadarını tahmin edemezdi!

tv8'in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de yarışmacı Ateş'in söyledikleri başta Mehmet şef olmak üzere tüm stüdyoyu ağlattı. Kimse bu kadarını tahmin edemezken MasterChef Ateş Durukan'a teselliyi yine jüri üyeleri verdi.

MasterChef Türkiye 2021'de yarışan Ateş, eleme adayı oldu. Mert, Safanur ve Ateş Mehmet şefin yemeklerini yaparak elenmemeye çalıştılar ama en başarısız tabağı Ateş yaptı. Ancak söyledikleri ile jüri üyelerinin kalbini çaldı.

MASTERCHEF ATEŞ'İN ANNESİNE SÖYLEDİKLERİ...

MasterChef'in en dikkat çeken yarışmacılarından olan Ateş eleme adayı olduktan sonraı yaptığı açıklamada, "Şefim bu meslek hep beni kendine çekti. Staj yaptığım dönemde beni soğuk mutfağa çekmişlerdi. Kavga ettim hatta benim adım Ateş, neden sıcakta çalışmıyorum" diye. Ancak şu an onun pişmanlığını yaşıyorum. Neyse, her işte bir hayır vardır. Anneme bakabilmek için bunu yapıyorum. Onun için çabaladım" ifadelerini kullandı.

Masterchef Ateş kimdir, kaç yaşında? Mert Ateş Durukan nereli? - Magazin  Haberleri - Milliyet

Bu söyledikleri ile başta Mehmet Şef olmak üzere jüri üylerinin gözleri doldu. Annesinin kendisi için çok önemli oldığunu ve şu an onu izlediğini bildiğini söyleyen Ateş daha sonra jüri üyelerine teker teker sarıldı.

Masterchef Ateş Durukan Kimdir? Ateş Durukan Kaç Yaşında, Nereli?


Somer Şef ise, Ateş'e dönerek, "Belki dokunulmazlığı almadın ama kalbimize dokundun" dedi. Ateş'in en yakın arkadaşı Sergen olmasına rağmen Ateş'in gidişine en çok Araz üzüldü.

 

 

MasterChef Ateş annesi için söyledikleriyle Mehmet Şefi ağlattı! Kimse bu kadarını tahmin edemezdi! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef ateş ateş durukan MasterChef 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.