MasterChef Aramsol kimdir? Koreli Aramsol Kim kaç yaşında, evli mi, instagram hesabı nedir?

MasterChef 2021 Aramsol Kim kimdir sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Bu sezon MasterChef yarışmasında dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Güney Koreli Aramsol Kim, şeflerden de büyük ilgi gördü. Peki, Aramsol Kim kaç yaşında, nereli, evli mi, instagram hesabı nedir?

MasterChef 2021’de dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Güney Koreli Aramsol Kim, şeflerden oldukça büyük ilgi gördü. Sempatik tavırları ve güler yüzlüğü ile tam not almayı başaran Aramsol Kim, izleyenleri de oldukça güldürmeyi başardı.

ARAMSOL KİM KİMDİR?

MasterChef 2021 yarışmacılarından Aramsol Kim, 29 yaşında. Türkiye’de yaklaşık 7 senedir yaşayan Aramsol Kim, bir restoranın da işletmeciliğini yapıyor. Aslen Güney Koreli olan Aramsol Kim, Türkiye’ye geldikten hemen sonra 15 kilo aldığını söyleyerek kendisine lakap olarak şişko dendiğinden de söz etti.

MasterChef Aramsol kimdir? Koreli Aramsol Kim kaç yaşında, evli mi, instagram hesabı nedir?

Ön eleme turunda şeflere Buglogi hazırlayan Aramsol Kim, tadım sonunda şeflerden evet yanıtını almayı başardı ve bir üst turda yer aldı.

Aramsol Kim, Instagram’da aramsolkim hesabını kullanmaktadır. Ve Koreli Ahmet Usta olarak bilinmektedir.

MasterChef Aramsol kimdir? Koreli Aramsol Kim kaç yaşında, evli mi, instagram hesabı nedir? ile ilgili etiketler MasterChef Aramsol Kim güney koreli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.