MasterChef 9 Ekim neden yok? Yeni bölüm neden yayınlanmadı?

MasterChef 9 Ekim neden yok? Yeni bölüm neden yayınlanmadı? Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef’in neden ekranlarda olmadığı araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef 9 Ekim neden yok? Yeni bölüm neden yayınlanmadı?

MasterChef 9 Ekim neden yok? Yeni bölüm neden yayınlanmadı? Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan eğlenceli ve rekabetli MasterChef programını 9 Ekim Cuma günü ekranlarını açan izleyiciler göremedi. MasterChef 9 Ekim neden yok? Yeni bölüm neden yayınlanmadı?

MasterChef 9 Ekim neden yok? Yeni bölüm neden yayınlanmadı?

MasterChef 9 Ekim Neden Yok?

Son zamanlarda çıkan ifşa haberleri ile gündemde olan MasterChef’in bu haftaki ifşasında Brezilya asıllı Wallison ‘ın 0-3 yenilerek yarışmadan ayrılacağı iddiaları herkesi şaşırtmıştı. Herkesin büyük heyecanla beklediği MasterChef’in yeni bölümü neden yayınlanmadı?

TV8 yayın akışında yer alan Kırmızı Oda adlı dizinin yeni bölümü nedeni ile ertelenmiştir. MasterChef Türkiye'de 8. haftanın 3. ve son dokunulmazlık oyunu gastronomi şehirlerimizden Adana'da oynadı. Yarış öncesi Adana turu yapan yarışmacılardan Barbaros büyük bir talihsizlik yaşayarak gondoldan suya düştü. İşte MasterChef Türkiye 2020'nin 10 Ekim günü ekranlara gelecek.                                                                                                                                                                                                                                                        

MasterChef 9 Ekim neden yok? Yeni bölüm neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler MasterChef TV8 bu akşam neden yok 9 Ekim cuma yeni bolüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.