MasterChef 3 Ocak final gecesi ifşa oldu iddiası!

MasterChef 3 Ocak final gecesinin ifşa edildiği iddiaları sosyal medya gündemine düştü. Daha önceden de buna benzer durumların yaşandığı MasterChef ifşasında günler öncesinden elenen isimler sosyal medyada yazılıyordu. Bu yaşananlar sonrasında ise Acun Ilıcalı, ifşayı gerçekleştiren kişilerin kim olduklarını da ortaya çıkardığı iddia edilmişti.

MasterChef 2020 finaline sayılı dakikalar kala şampiyonun ifşa edildiği bir kez daha sosyal medyada yazıldı. Somer Şef’in ortaya attığı iddialar doğrultusunda MasterChef finalinin kimin kazandığı ortaya çıktı. Tabi şimdilik bunlar sadece birer iddia…

MasterChef 2020’de bu akşam yayınlanacak olan final bölümünde kazanan yani şampiyon isim belli olacak. Serhat ile Barbaros’un finalde yarışacağı MasterChef 3 Ocak akşamında birinci netlik kazanacak. Somer Şef’in yaptığı ilk açıklamasında tarafını net olarak belli ettiği iddia edilirken şimdiden izleyenler bu açıklamalara ulaşmaya çalışıyor.

MasterChef 3 Ocak final gecesi ifşa oldu iddiası!

MASTERCHEF 2020 FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Milyonlarca izleyen MasterChef 2020 finalini kimin kazandığı merak etmekte. Somer Şef’in programın başında yaptığı açıklamalar sonrasında MasterChef finalinin ifşa edildiği iddia edilirken bu akşam finalde kazanan ismin Serhat olduğu iddia edildi.

MASTERCHEF 2020 ŞAMPİYONU KİM OLACAK?

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yemek yarışması MasterChef 2020'nin final bölümü bu akşam canlı olarak yayınlanacak. Final turunun ikinci etabında karşı karşıya gelecek olan Barbaros ve Serhat arasında 2 oyun daha oynanacak. Dün akşam oynanan 3 oyun sonunda Barbaros'un 69, Serhat'ın ise 66 puanı oldu. Bu akşam oynanacak 2 oyun sonrasında toplam puanlar sonrası MasterChef 2020'nin şampiyonu belli olacak.

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜ NE OLACAK?

Geçtiğimiz yıl konsept bir aracın ödül olarak verildiği MasterChef'te, bu yıl verilecek olan ödül final gecesinde belli olacak. Verilecek olan maddi ödülün haricinde kupa da, kazanan yarışmacıya takdim edilecek.

MasterChef 3 Ocak final gecesi ifşa oldu iddiası! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2020 MASTERCHEF FİNAL Masterchef ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.