MasterChef 26 Aralık kim elendi? İşte finale doğru giderken MasterChef'e veda eden isim!

MasterChef 2021’de 26 Aralık akşamında hangi yarışmacının elendiği belli oldu. Büyük finale az bir zaman kala MasterChef Türkiye’de eleme gecesi heyecanı yaşandı. Eleme adayları arasında yer alan Burcu, Mert ve Hasan, elenmemek adına son oyunlarda kıyasıya yarıştı. Peki, 26 Aralık 2021 MasterChef kim elendi?

MasterChef’te kim elendi sorusunun yanıtı 26 Aralık Pazar akşamında yanıt buldu. TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izlenme rekorları kıran MasterChef 2021’de finale az bir zaman heyecan iyice doruğa çıktı.

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme gecesinde yarışacak olan 3 eleme adayı belirlendi. Mert, Hasan ve Burcu’nun yer aldığı eleme gecesinde en az başarılı tabağı yaparak şefler tarafından en az puanı alan isim MasterChef’ten elenerek yarışmaya veda etmek durumunda kaldı.

26 Aralık MasterChef Kim Elendi?

MasterChef Türkiye 2021’in yeni bölümünde finale çok az bir zaman kala eleme gecesi heyecanı yaşandı. Her geçen gün yemeklerin zorlaştığı MasterChef’te, yarışmacılar bu hafta elenmemek için yine mutfakta amansız bir mücadele verdi.

Eleme gecesinde, bu haftanın eleme adayları olan Burcu, Mert ve Hasan şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yapmak ve elenmemek için yarıştı. 3 kişiyle düzenlenen eleme gecesinde yarışmacılar 2 etaplı bir eleme gecesi heyecanı yaşadı. Yarışmanın ilk etabında birçok sebze ana ürün seçildi ve yarışmacılar bu ürünlerden güzel tabaklar çıkarmaya çalıştı. İlk etap sonunda şefler tadım yaptı ve performansa göre yarışmacıları puanladı.

Eleme turunun ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Somer Şefin özel yemeği olan Kilis tava isimli yemeği yapmaya çalıştı. Oldukça zorlu bir yemekle karşılaşan yarışmacılar, Somer Şefin tarifine en çok benzeyen yemeği yapmaya çalışarak müthiş bir mücadele sergiledi. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler tadım yaparak yarışmacıları puanladı.

Yapılan son puanlamaların ardından şefler tarafından en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim Mert oldu.

MasterChef 26 Aralık kim elendi? İşte finale doğru giderken MasterChef'e veda eden isim! ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef 2021 mert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.