MasterChef 25 Eylül neden yok? 64. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TV8 ekranlarında sevilerek izlenen MasterChef 25 Eylül günü neden yok? Bu akşam ekranlarda olması beklenen MasterChef 64. bölümü ile ilgili detaylar haberimizde...

MasterChef 25 Eylül neden yok? 64. bölüm ne zaman yayınlanacak? Ekranlarda leziz yemek tarifi ve yetenekli yarışmacıları ile ilgi odağı olan MasterChef programının bu akşam neden TV8 ekranlarında olmadığı merak ediliyor.

MasterChef 2020 Türkiye'de jürilik koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oturuyor. Birbirinden yetenekli yarışmacılardan her hafta bir kişinin elenmesi ile finale doğru yaklaşılıyor.

MASTERCHEF 25 EYLÜL NEDEN YOK? 64. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

TV8 yayın akışında Kırmızı Oda adlı dizinin yeni bölümü olması nedeni ile bu akşam MasterChef programı 64. bölümü ile ekranlarda olamıyacak. MasterChef 64. bölümü ile yarın akşam ekranlarda olucak.

MasterChef 25 Eylül neden yok? 64. bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler MasterChef 25 Eylül 2020 neden yok 64. bölüm ne zaman ne zaman yayınlancak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.