MasterChef 25 Aralık Kim Elendi? MasterChef'e veda eden isim kim oldu?

MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Tolga, Burak, Metin ve Görkem arasında geçecek kıyasıya mücadele için geri sayım sürüyor. Bu akşam oynanacak eleme oyunu sonrasında üç kişi MasterChef'in ilk beşine kalırken biri altıncı olarak yarışmaya veda edecek. Peki MasterChef 25 Aralık Kim Elendi?

MasterChef Türkiye'de bu gece eleme heyecanı yaşanacak. Tolga, Burak, Metin ve Görkem kıyasıya mücadele ederken kalkan balığını kullanarak en yaratıcı yemeği jüri üyelerine sunacaklar. Peki, 25 Aralık Pazar MasterChef kim elendi, yarışmadan kim gitti?

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te son ikiye kalan Görkem ve Tolga arasından jürilerden daha az puanı alan isim Tolga oldu ve yarışmaya veda etti.

VEDA GECESİ! MasterChef kim elendi, yarışmadan kim gitti? 25 Aralık Pazar bu akşam MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı kim oldu?

24 ARALIK 2022 MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacılar anneleri ile birlikte ödül oyunu için kıyasıya bir mücadeleye girişti. jüri üyeleri yarışmacılardan, anne yemekleri yapmalarını istedi. En iyi tabağı çıkararak ödül oyununu kazanan anne-oğul Ayaz ve Atike Hanım oldu.

MasterChef 25 Aralık Kim Elendi? MasterChef'e veda eden isim kim oldu? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.