Masterchef 2022 Çağatay kimdir, kaç yaşında? MasterChef Çağatay Akgül ne iş yapıyor, nereli?

Masterchef 2022 sezonunda dikkatleri çeken isimlerden biri de Çağatay Akgül oldu. Masterchef yarışmacıların yaşamları ise izleyiciler tarafından araştırılıyor. Çağatay Akgül, Masterchef'te ana kadroya girmek için yarışıyor. Masterchef Çağatay kimdir, kaç yaşında?

Danilo, Somer ve Mehmet Şef, Masterchef jüri üyeleri arasında yer alıyor. Masterchef'te kıyasıya rekabet yaşanıyor. Masterchef Çağatay Akgül'ün yaşamı ise araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki Masterchef Çağatay kimdir?

MASTERCHEF ÇAĞATAY KİMDİR?

MasterChef Çağatay 24 yaşında. Çağatay, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Profesyonel şef olarak çalışan Çağatay, Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu. İtalya’da staj yapan Akgül, yaklaşık sekiz yıldır aşçılık yapıyor.

Masterchef 2022 Çağatay kimdir, kaç yaşında? MasterChef Çağatay Akgül ne iş yapıyor, nereli? ile ilgili etiketler masterchef çağatay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.