MasterChef 2021'in şampiyonu belli oldu! Acun kesenin ağzını açtı, iki ödül verdi!

Aylar süren MasterChef Türkiye macerası dün akşam muhteşem bir finalle bitti. Yaptığı yemeklerden sonra şeflerden en yüksek puanı alan Eren şampiyon oldu. Eren, şampiyonluk kupasının yanı sıra lüks bir arabanın da sahibi oldu. Ayrıca MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu Eren, lüks bir arabanın da sahibi olacak. Ayrıca Acun Ilıcalı'nın Eren'e Dubai'de tatil hediye edeceği de söyleniyor.

MasterChef 2021 macerası dün akşam final bölümüyle sona erdi. Yaptığı yemeklerle jüriden en yüksek puanı alan Eren, şampiyon oldu. Acun Ilıcalı

Jüri üyeliklerini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam final yaptı. Eren ve Hasan'ın kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın kazananı Eren oldu.

"KIZIMA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM"

Finalde şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra konuşan Eren "Verdiğim sözü tuttum şef. Ben buraya geldiğimde Maya'ya söz vermiştim. Çok uzun bir yol oldu. Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bir kupa var elimde ama iki şampiyon var" dedi.

MasterChef 2021'in şampiyonu belli oldu! Acun kesenin ağzını açtı, iki ödül verdi!

ACUN LÜKS ARABA HEDİYE ETTİ

Yarışmanın bitmesiyle en merak edilen sorulardan biri de büyük ödülün ne olduğu oldu. MasterChef Türkiye 2021 sezonu şampiyonu, lüks bir arabanın sahibi olacak. Acun Ilıcalı'nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de gündemde yer alıyor.

MasterChef Türkiye'de 2018 yılında şampiyona 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020 yıllarında ise yarışmayı galibiyetle bitiren isimlere lüks bir otomobil verilmişti.

MasterChef 2021'in şampiyonu belli oldu! Acun kesenin ağzını açtı, iki ödül verdi! ile ilgili etiketler MasterChef Acun Ilıcalı masterchef eren
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.