MasterChef 2021'de format değişti! Şefler çıldırdı! İşte Acun'un verdiği talimat!

tv8 MasterChef 2021'de üçlü düellolar devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yarışmanın formatında değişikliğe gidilmesini istemesi sonrası şefler çıldırdı.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehemt Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu ve tv8'in en sevilen yarışmalarından MasterChef Türkiye 2021'de üçlü düellolar devam ediyor. İlk tur elemelerinin ardından düellolara katılmaya hak kazanan şef adayları yeni format değişikliği ile birlikte zorlu günler bekliyor.

İkinci tur elemeleri ve üçlü düellolar ile devam eden yarışmada şef adayları tabakları ile jürinin karşısında çıktıklarında yeni format duyurusu ile karşılaştılar. Acun Ilıcalı'nın jüri üyelerinden istediği MasterChef format değişikliği ile birlikte şeflerin de yüzü güldü.

Masterchef hangi günler? Masterchef 2021 yarışmacıları isimleri! - Haberler

Yarışmanın 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanan bölümünde; Mehmet Yalçınkaya, "İkinci tura, üçlü düellolara hoş geldiniz. Gerçekten bu sene kıran kırana mücadeleler yaşanacağı düellolar umuyorum. MasterChef Türkiye'nin kırılma noktası burası. Burayı geçemezseniz veda ediyorsunuz" şeklinde konuştu. Somer Sivrioğlu, "Bu aslında en zor tur. Üç kişi giriyor, bir kişi çıkabiliyor sadece. Gerçi bu sene formatta bir değişiklik var. Hepimize bir hak tanındı" dedi.

ŞEFLERE 'ÜST TURA GEÇİRME' HAKKI

Somer Şef, "En beğendiğimiz bir yarışmacıyı bir sonraki tura geçirme hakkımız var. Tabii kimi seçeceğimize bu turun sonunda karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye canlı izle! MasterChef 2021 5. bölüm izle! 30 Haziran  2021 TV8 canlı yayın akışı

Mehmet Şef, "Eğer öyle bir yarışmacı varsa bu hakkı kullanacağız. Hiçbir şey yapamayan üç yarışmacıyı da geri gönderebiliriz" açıklamasını yaptı.

MasterChef 2021'de format değişti! Şefler çıldırdı! İşte Acun'un verdiği talimat! ile ilgili etiketler MasterChef TV8 masterchef türkiye 2021 danilo zanna mehmet yalçınkaya somer sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.