MasterChef 2021'de finali hak etmeyen kimse yok! 12 Ocak MasterChef son finalist kim olacak!

tv8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'de finale sadece bir adım kaldı. Dün akşam yapılan mücadeleden Eren Kaşıkçı galip çıktı ve adını finale yazdırdı. 12 Ocak 2022 Çarşamba akşamı ise MasterChef'te son finalist belli olacak.

Heyecanla takip edilen MasterChef final serisinde artık sona gelindi. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada son üçe kalan isimler arasında mücadele sürüyor. Dün akşam Eren, Hasan ve Tahsin arasında yapılan üçlü mücadeleden galip çıkan isim Eren MasterChef 2021'in ilk finalisti oldu.

MASTERCHEF SON FİNALİST KİM OLACAK?

Seyircilerin heyecanla takip ettiği yarışmada Eren Kaşıkçı'nın adını finale yazdırması sonrası kalan iki isim arasında bu akşam final mücadelesi verilecek.

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? MasterChef birinci finalisti: Eren,  Hasan, Tahsin... - Magazin Haberleri - Milliyet

Yarışmacıların tüm maharetleri sergileyeceği final öncesi son adımda Hasan ve Tahsin kapışacak. Temmuz 2021'de başlayan MasterChef yolculuğunda artık sona gelindi.

SON FİNALİST HASAN MI OLACAK, TAHSİN Mİ?

Son üçe kalan isimlerden her biri aslında MasterChef finalini ve şampiyonluğunu hak edecek performans gösterdiler. Sosyal medyada da her üç isim hakkında, "MasterChef'te finali hak etmeyen kimse yok" yorumlarıo yapılıyor.

12 Ocak 2022 Çarşamba akşamı TV8'de ekrana gelecek MasterChef 156. bölümde finale kalan son isim belli olacak.

MasterChef 2021'de finali hak etmeyen kimse yok! 12 Ocak MasterChef son finalist kim olacak! ile ilgili etiketler MasterChef MASTERCHEF FİNAL masterchef 156. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.